fallback

Общ преглед


Първата целувка - така определи първата си среща с българската публика френската звезда Лара Фабиан.

"Това беше специална първа целувка", обърна се известната певица към хората в препълнената зала 1 на НДК по време на концерта си снощи.

Изненадващо, шоуто започна с най-известната й песен - Je t`aime" ("Обичам те").  Когато прозвучаха първите акорди, цялата зала стана на крака и всички вдигнаха високо нарисувано на лист хартия сърце с надпис на френски: "Обичам те, Лара".

Певицата довери на родната публика, че само 48 часа преди концерта е била много болна, но не е искала да отмени изявата си у нас, тъй като е най-важно сърцето й и това на публиката да се срещнат.

Временното й неразположение обаче никак не помрачи очарованието на прекрасния й глас, на който се насладиха зрителите. Родната публика се оказа доста срамежлива, за да запее заедно с Лара, макар че певицата се поизпоти, за да я подкани да се включи в песните. За сметка на това пък аплодисментите бяха повече от щедри.

"Вярвам в ангели", сподели още на зрителите по време на концерта Лара Фабиан и добави, че според нея всеки от нас може да бъде ангелът за друг човек. 

Освен най-големите хитове на Лара Фабиан бонус за публиката беше един от нейните музиканти, който създава музика само от леген, пълен с вода, и друг съд, който ползва като ударен инструмент.

За финал певицата излезе на бис, в който зарадва публиката с хита си "Je suis malade". Въпреки надеждите феновете не чуха за втори път любимата си "Je t'aime", но пък винаги има време за втора целувка.

Тази вечер е вторият концерт на Лара Фабиан в зала 1 на НДК.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Ivorix

преди 9 години

До sat 121Taka e, no tuk e prusta na BG-lakomiyata na organizatorite, ako Lara be otkazala koncerta, toy nqma6e da se povtori.Vidimo Lara pja nasila, neoduhotvorena ot publikata, nyama6e stimul da nadmogne nastinkata si.A proqvite na suspekti ot publikata bqha pokurtitelni, na klip v youtube ovca kato 4e gerbadjiyka s vid-Maq Manolova buta buket v sublimniq moment na Je suis malade, Lara q prenebregna s visota.Jalkoto e 4e jiveem v sreda na parazita & primati.Regards!

33

Реджина

преди 9 години

Съгласна съм напълно с последния пост на Анонимен.А публиката не беше толкова срамежлива колкото стъписана от крехкия отпадна вид на Лара. И затова не пееше силно, сякаш за да не я доразболее още:(

32

Анонимен

преди 9 години

До IvorixОбщо взето - не беше нито коректноq нито артистично: концертът можеше да бъде отменен, никой нямаше да я упрекне! Но някак си май Ивентим и Лара не бяха склонни да се откажат от 1 000 000 лв за два часа пеене! Защото освен билетите (2вечери х 4000места х 100лв/билет средно) се оказа че има и 20 -тина спонсори: Бтв, Дарик.... Та чистата печалба е повече от милион лева! О тия с петте песни - те са свикнали да ги ментят! Като всеки ден в бакалията - даваме ти 700грама за килограм!

fallback