Manu Chao. Снимка: Loud Concerts

Броени дни преди дългоочаквания концерт на Manu Chao в зала “Фестивална” на 16 септември, вече са известни и последните детайли около гостуването на легендарния музикант и групата му.

По време на престоя си у нас Manu Chao поиска разнообразно меню включващо единствено био продукти и местни ястия и напитки. В менюто на артиста и антуража му присъстват изобилие от пресни зеленчуци, сушени плодове, зехтин и маслини, био какао и мед. 

В гримьорната си френско-испанският музикант държи да има 5 кг лимони, органично бяло и червено вино и задължително два литра домашна ракия. Пресните плодови сокове, сок от кокос и пълната забрана за присъствие на големи международни марки в продуктите, са също сред изискванията на Manu Chao за концерта в понеделник.

Сред ястията, които Manu Chao и компания ще опитат в България, са шопска салата и пиле с ориз.

Още по темата

По време на изпълнението на групата, на сцената ще има само вода със стайна температура, както и предварително подготвени стекове с вода за първите редове в публиката.

Както вече стана ясно Миленита с групата си Funky Miracle, Уикеда и реге DJ-я Lazy Face ще бъдат подгряващите изпълнители от българска страна в дългоочакваното събитие в понеделник.

Вратите на зала “Фестивална” ще отворят за публика в 18.30 часа.Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация, която ще се дава и на входа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase