Миленита. Снимка: Loud Concerts
fallback

Общ преглед
Тя възпя чара на „Черни котараци“, като по-късно и „удари“ едно парче с „Пия за Мария“.

Следващата любопитна изява на Миленита ще се случи на 16 септември. Певицата и актриса, позната от филма „Лора от сутрин до вечер“ и сериала „Под прикритие“, ще вдъхнови феновете на Manu Chao за концерта им у нас. Както Dnes.bg съобщи, музикалното събитие ще е в зала Фестивална.

Миленита ще излезе на сцената с останалите членова не новата й банда Funky Miracle.

Заедно със седемте момчета от групата, тя ще концертира все по-активно из клубовете в страната. Музикантите обогатяват парчетата й с изключителната енергия на брас секцията и динамичния ритъм на фънк, реге и ска звучене.

Специално за концерта на Manu Chao Миленита ще подготви няколко песни на испански, които със сигурност ще се отдадат перфектно на родената в Куба певица.

Oще по темата

Броят билети, които са пуснати в продажба, е ограничен до 3000, предупреждават организаторите.

Самите Manu Chao ще ни заредят с поредна смес от Ska, Reggae, Punk, латинска музика, салса или неподправени рок химни.

В La Ventura Manu Chao е придружаван отново от китариста Madjid, Philippe Teboul на барабаните и басиста Gambeat, дългогодишни приятели от групите Radio Bemba и Mano Negra.

В сетлистовете на четворката присъстват както легендарни парчета на гореспоменатите групи, така и нови, никога незаписвани и неиздавани песни. Сред най-големите хитове на Manu Chao са песни като “Clandestino”, “Bongo Bong”, “Me Gustas Tu”, "Je ne t'aime plus", “Me Llaman Calle” и други.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback