Себастиан Ингросо Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos
fallback

Броени дни остават до може би най-чаканото парти на сезона, с без съмнение най-популярното име в световен мащаб, което ще посети родното ни Черноморие това лято в рамките на Solar Summer Festival – Себастиан Ингросо.

Като част от Swedish House Mafia, Ингросо се превърна в едно от лицата на електронната музика по света в последните 5 години, след като триото достигна неочаквана известност, особено в последните две години, преди шведите да обявят раздялата си през лятото на миналата година, която те използваха за да наберат още по-голяма слава и с последното си турне и последния си сингъл Don`t Your Worry Child да накарат целия музикален свят да говори за тях.

 

 Сега обаче, след като цялата мания покрай раздялата на триото поутихна, всеки от тримата се е отдал на собствени продукции и развива своята кариера, като Ингросо успя да усети именно най-точния момент за да се превърне в най-активния сред своите колеги. В ранните години на групата Стийв Анджело се очерта като своеобразен лидер, докато Аксуел успяваше да развива повече от успешно и собствената си кариера и да продуцира безупречни парчета самостоятелно.

Себастиан Ингросо пък изглеждаше като по-спокойния член на триото и не беше чак толкова активен. В последните две години обаче тази тенденция се преобърна – изведнъж Ингросо се оказа най-продуктивният от тримата и издаде не само най-ударните продукции сред тях, а и въобще някои от най-големите хитове на електронната сцена.

Всичко започна преди две години с Calling, която започна да се промъква в плейлистите на водещите имена сред диджеите през лятото на 2011, като в началото оставаше с неизвестни продуценти. Тогава обаче Алесо започна да набира страхотна популярност и се оказа, че ударното парче от множество летни партита е негова съвместна продукция с Ингросо, която по-късно еволюира с вокалите на Раян Тедър, вокалистът на One Republic, в Lose My Mind и през 2012 започна да завладява и по-комерсиалните радиостанции и телевизии.

Същият сценарий се повтори и със следващия голям хит от Ингросо – след паметния му сет от Privilege от август 2012, едно парче започна да обикаля интернет пространството, а меломаните започнаха да търсят неговото име. Оказа се, че и тук Ингросо е привлякъл една млада надежда – австралиецът Томи Траш, с който заедно са създали бруталното Reload.

Преди няколко месеца то също получи вокална версия, този път с участието на Джон Мартин, и сега изглежда също ще се върти усилено това лято. Не само комерсиалните му хитове обаче, а постоянните му силни изяви по неговите участия гарантират едно незабравимо парти идната събота на Cacao Beach. Организаторите на летния Солар обаче не се спират дотук и ни докарват и още едно име, което предстои да се развива в бъдеща голяма звезда – Томас Голд.

Германецът вече беше у нас и заплени посетителите на клуб Ялта, а сега идва за да осигури достойна конкуренция за своя по-именит колега, като очакваме и от него много енергичен и бурен сет. Можем само да се надяваме, че и това лято на морето почти няма да останат недоволни фенове на електронната музика.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback