Снимка: Max Vadukul

Броени седмици делят родните фенове от дебютното издание на Symphonics’Concerts и тяхната първа среща на родна земя с Jamiroquai и Jessie J. След като организаторите бяха първите, които пуснаха в продажба билети на разплащане, сега отново предоставят една доста интересна възможност за закупуване на прапуски.

Няколко дни след официалния празник на приятелството (9-и юни) феновете на Jessie J и Jamiroquai ще имат уникалния шанс да закупят специални, лимитирани билети за приятели. Груповите пропуски ще бъдат на цени от по 100 лева всеки пред сцена за закупени едновремено 5 билета и по 60 лева стандартно правостоящо място при три бройки и 50 лева при пет бройки за шоуто на Jessie J на 29 юни.

Меломаните, решили да споделят концерта на Jamiroquai на 28 юни с най-близките си, могат да го направят срещу 100 лева за пас пред сцената при закупени пет билета и съответно – стандартни правостоящи места от 70 лева при закупени три пропуска и 60 лева, ако билетите са пет. Специалната лимитирана опция ще бъде в продажба от понеделник (17 юни).

Междувременно фронтменът на фънк легендите Jamiroquai изненада почитателите си с кратки видеа в официалния си сайт. Ексцентричният изпълнител обяви, че в момента обикаля Европа със своето червено ферари. Във видеата, публикувани в мрежата, Джей Кей кара разкошното возило с над 200 км/ч по френската ривиера, като по всяка вероятност именно с него ще пристигне инкогнито в страната ни няколко дни преди шоуто си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase