Снимка: 5W communications
fallback

В последния ден от месец март пистите над Банско ще бъдат озвучени от музиката на Боб Синклер. Събитието е най-новия проект на един от най-известните диджеи в света. Следващата добра новина е, че входът е свободен, ако имаш билет или карта за лифта.

Ще го подгряват Peyton & DJ Annemiek (Ibiza), DJ Matrixsoul & DJ Sprite. Началният час е 11.00 часа, на Бъндеришка поляна.

Боб Синклер всъщност е псевдоним на Кристоф ле Фриан. 43-годишният скандален френски DJ се е вдъхновил от филм с Белмондо, когато е измислял сценичното си име преди двайсетина години. Оттогава той не е спирал да е номер едно. Не е спрял и да се движи – между Лос Анжелис, Маями, Ибиса, Лондон и Париж.

Диджеят обяснява, че поддържа добрата си форма със спорт и не се докосва до наркотици. Влюбва се. Обича живота, както и квартала си в Париж – Льо Маре, по думите му – артистичен и бохемски, пълен с история и изкуство. Tой е човекът, създал Love Generation и World Hold On, възродил Tik Tok, Rock This Party, Sound of Freedom.
Посещението на Кристоф у нас е част от турнето, с което рекламира последния си албум Disco Crash.

По-интересното е, че през април му предстои издаване на нов трак – Paris by Night! Ето как той представя новото си произведение: “Това е истински забавна компилация, с абсолютно неустоими хитове – Grupie, Far l’amore и др. Аз обичам да прескачам в различни стилове, затова непрекъснато търся нови сътрудничества, нов звук. Винаги съм търсел новите имена, работя както с утвърдени изпълнители, така и с изгряващи звезди. Вярвам, че те са талантите на утрешния ден и съм представил няколко от тях в Paris by Night.”

Проектът е както завръщане към традицията, така и много авангарден по своему, той е вдъхновен от руски, джаз и латино мелодии.

„Paris by Night включва голямо разнообразие от звуци, този проект звучи в традицията на кабарето и бурлеската – един клоунски свят, който съм комбинирал с диджейска музика.”

Боб Синклер никога не ни е разочаровал. А сега ни прави комплимента да сме първи – дни преди световната премиера на Paris by Night Синклер ще „свири” над Банско. И дори може да се пусне по пистите, обещава DJ-ят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 11 години

До Хаус. Това явно баща ви го е свършил навремето. Бива просташко драскане, ама усещайте се малко преди да заливате интернет пространството с глупостта си! :|

14

Шоп

преди 11 години

Май нема да го бъде, евала на шефа на парка, сети се, ама оти требваше да викяме та да ни чуе...

13

Мария Ктъстева

преди 11 години

А така, Бегликата си е изцяло зелена инициатива и събира всякакви хора, повечето от които са с изградено еко-мнислене.Спрете да спекулирате с музиката, височината й и какво ли още не.Имам чувствтоо, че страдате от някакъв краен нихилизъм, иживявате драмите си по форуми и сайтове.Смешно е !

fallback