Снимка: БТА

Джъстин Бийбър изправи на крака феновете си не заради шоуто, което направи, а след като припадна по време на концерта си в Лондон, съобщиха световните информационни агенции.

Според говорител на тийн звездата Бийбър е имал недостиг на кислород. Били са му нужни около 20-тина минути да се съвземе и да продължи концерта. Звездата не е послушал съвета на докторите, които са искали той да прекрати излизането си на сцената.

Непосредствено след финала на събитието Джъстин Бийбър отишъл в болница, където си направил пълни кръвни изследвания. По-късно в интернет младият музикант написал, че вече се чуства по-добре.

Любителски запис от концерта показва, че на Бийбър не му е достигал въздух при изпълнението на "Beauty and the Beat".

Не за първи път Бийбър припада на сцената. Преди година по време на изява в Париж тийнзвездата се блъска в стъклена стена и колабира.

В Лондон музикантът има предвидени четири концерта. Изявите му там тръгнаха недобре още с първата поява, на която Бийбър закъсня твърде много и си спечели недоволството на феновете. Въпреки извиненията си Джъстин получи и солидна финансова глоба за поведението си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase