Снимка: Ялта
fallback

София ще се превърне официално в център на електронната музика този петък за една многообещаваща нощ със световния N1 Армин ван Бюрен и редица други големи имена. След няколкогодишно сериозно развитие и отбелязан голям напредък България най-после ще се нареди сред топ дестинациите, където се провеждат наистина значимите и популярни по цял свят събития.

Разтърсващите партита от последните години вече подчертаха тази традиция, но идването на име като "A State Of Trance" за своя юбилеен епизод 600 е нещо много по-значимо. Препълнената зала Арена Армеец очаква да посрещне хиляди фенове в нощта на дамския празник 8 март за едно от музикалните събития не само у нас, но и на планетата за тази година.

То ще гостува в София благодарение на организаторите от клуб "Ялта", но също така и на отдадените български фенове, които през 2012 г. направиха и невъзможното да покажат на своя любимец, че искат да го видят и тук за юбилея на предаването му, а той от своя страна не ги разочарова. Те няма да му останат длъжни и подготвят също страхотно шоу на публиката с хореография, създадена от тях.



За Армин всичко вече е изписано. Рекордьор по отличия за номер 1 диджей на планетата от сп. DJ Mag с 5 първи места, 36-годишният холандец е сред основните имена, развили електронната сцена до сегашното й състояние.

Радиошоуто му "A State Of Trance" е може би най-популярното за електронна музика в света и от 2001 насам всяка седмица събира най-доброто предимно от транс сцената. Юбилейните епизоди всяка година се превръщат в истински празник, като Армин организира заедно с други звезди редица събития, които от година на година стават все по-грандиозни. Някои от шоутата дори се излъчват директно в интернет, което прави още по-сплотена световната транс общност, известна със своята отдаденост. След като обикновено за градове домакини се избират или известни центрове на електронната музика като Ден Бош в родната му Холандия или бележити места като Маями, Ню Йорк и Лондон, то за София е голяма чест тази година да бъде сред 12-те градове домакини.

Разбира се, Армин няма да бъде сам – за да бъде шоуто пълно той ще бъде с редица известни или изгряващи звезди. За София това са младото холандско попълнение Рубен де Ронд, бляскавите Myon & Shane 54, легендата Фери Корстен, звездата на последните години Даш Берлин и друго сравнително ново име – Денис Шепард.

Вратите отварят в 21 часа, а въпреки огромния интерес към събитието организаторите обещават да продължат да продават билети през цялата нощ и дори при доста възможната нужда за това да отварят за гостите на препълнената Арена Армеец и зоната със седалките.

А всички посетители не трябва да забравят, че българската публика отдавна е призната от много световни имена, особено на електронната сцена, за една от най-бурните и впечатляващи и трябва да го докажат за пореден път в петък вечер, за да се случват все повече такива големи събития и у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

...

преди 11 години

армин има едно качество което кокс няма - присъствие на сцената. аналогия с която ще ме разберете - армин е като меси, а кокс е като ония момчета дето могат да правят много номера с футбулна топка - жонглиране и т.н. те владеят неща които и меси не може но никога няма да играя футбол.

16

фсб

преди 11 години

До bahuraАбе най-добре и на двете, ако сега всемете билет за К. Кокс, ще е и малко по-евтино, мисля че са по 30

15

фсб

преди 11 години

До 55560 кинта брат, доста е но си купих :) там сме

fallback