Светльо Витков Снимка: архив, Булфото
fallback

От няколко дни из интернет пространството все по-усилено циркулира новата култова проява на Светльо Витков от „Хиподил”.

След като писа книги и се кандитатира за президент преди година, а и непрестанно сгрява своите почитатели с непоправимия си, доста циничен хумор, преди броени дни Светльо Витков зарадва феновете си с ново, неочаквано изпълнение.

На концерт малко след Коледа фронтменът на „Хиподил” посвети песен на един от най-коментираните и обсъждани млади изпълнители в България – Криско, който в последните години от появата си на сцената беше деен не само в издаването на парчета, но и в забъркването на скандал след скандал.

Oще по темата
Голяма част от родната публика се настроиха сериозно срещу младия рапър, особено след последната му изцепка преди дни – когато стана ясно, че е отказал да пее на благотворителен концерт и си е тръгнал.

Недоволството към поведението на младия рапър отекна в интернет пространството и парчето на Светльо Витков „Ода за Криско” се появи именно навреме, за да яхне тази вълна.

Както в доста от продукциите му, и в това нецензурните текстове и сериозни обиди не липсват, но изглежда според публиката в случая Криско е успял да заслужи всичките неприятни епитети, които са му лепнати.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Хари

преди 9 години

До ЕлиОтнесе хейта, Ели.. :)

34

Ники

преди 11 години

Хайде разкарайте тия простотии! Искам да слушам песните на Криско,а не да чета вашите писания.Гладни драскачи!

33

Ели

преди 11 години

Засрамете се! То бива злоба,бива,ама прекалявате! Аз харесвам песните на Криско.Позитивни са,зареждат ме с хубави емоции и се разтоварвам.Нали затова е музиката? Омръзнало ми е от "сълзи,мъка и несбъднати мечти".Sorry за Светльо,но много се изложи...Животът е кратък,забавлявайте се.:)

fallback