Снимка:

Общ преглед
D2 представиха новото си видео „Sex, Лъжи & Музика”, режисирано от Валери Милев. В клипа е събран концерт, тийнейджърска драма, коли, преследвания, бой, китари, свирене и много рокендрол.

Главен герой във видеото е главният герой от сериала на bTV “Революция Z” Никола Стоянов или Тино, а останалите главни образи са подбрани със специален кастинг между 1000 кандидатури от цяла България.

Премиерата се случи на Никулден в Sofia Live Club. Никола, който същата вечер празнуваше имен ден, не пропусна промоцията и излезе на сцената заедно с D2 и другите трима главни герои.

След промоцията на видеото, отново на същото място от 22.00 часа., музикантите от D2 имаха двучасов Коледен концерт. Групата представи както най-големите си хитове, така и чисто нови, неиздавани песни, които ще влязат в предстоящия им албум. 

Във втората част на лайфа, с тях на сцената се качиха и техните приятели Любо Киров и Мария Илиева. Любо сподели, че за него е удоволствие да изпълни с групата песни като “Ледено момиче“, “Аз и Ти“,“Нямаше кой да ни каже“, ”Ако някога” , променили българската музикална сцена и които ще останат завинаги в сърцата на публиката.

Мария Илиева изпя с тях парчето „С теб научих как”, което направиха заедно в подкрепа на каузата на фондация „Цветан Цанов”, за превенция на насилието между децата в България.

Публиката извика D2 три пъти на бис.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase