Снимка: Loud Concerts
fallback

В края на месеца отново може да чуем балканската музика на Горан Брегович, който ще озвучи зала „Арена Армеец“ с неговия “Оркестър за Сватби и Погребения”.

Поради силния интерес три седмици преди дългоочакваното събитие, седящите места, които бяха пуснати в продажба, се разпродадоха.

Правостоящите места във фен зоната непосредствено пред сцената на цена от 55 лв. също са на изчерпване. Все още могат да бъдат закупени билети по 30 лв. за правостоящата зона, отбелязват организаторите.

Точно преди Кръстникът на Балканската Музика да се качи на cцената на Арена Армеец, една от най-големите музикални гордости на България, Мистерията на Българските Гласовe, ще заплени публиката с красивите си вокални хармонии и ще ни подготви за музикалния празник, какъвто е всеки концерт на Горан Брегович.

Феновете на Брегович ще могат да чуят любимите си хитове от албумите и саундтраците му, както и песни от последните албуми като “Alkohol” и актуалния “Champagne For Gypsies”.

Наскоро излезе и нов клип на Горан Брегович, към песента “Be That Man” от “Champagne For Gypsies” в който си партнира с друг голям музикант, Юджийн Хуц от Gogol Bordello.

Горан Брегович е отговорен за хитове като “Mesecina” и “Kalashnikov” и е един от най-значителните автори на филмова музика в Европа -. Всепризнат като посланик на Балканската музика по света, музикантът има зад гърба си десетки албуми и саундтраци, сред които и култовите записи към филмите “Ъндърграунд” и “Аризонска Мечта” на Емир Костурица, с който си партнират от години насам.

В основата на неговия “Оркестър за Сватби и Погребения” стоят циганският духов оркестър, традиционните български полифонии, електрическата китара и огромно настроение и страст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не свършват.Пияният плагиатор и крадец на *** и български фолклор пак е закъсал за пари!Отново употребява Мистерията на българските гласове за малко слава и пари!

15

eve1

преди 11 години

Всичката *** и селяния ще е в зала Армеец!

14

Анонимен

преди 11 години

Всички тия "Калашников", "Питбул", са пълна простотия, халтура и джангър, измислен за прибиране парите на хората. *** номера...

fallback