Снимка: Symphonics Entertainment Group
fallback

По-малко от месец остана до срещата с Дженифър Лопес.

Едни от най-новите й парчета - "Papi", "On The Floor" и "I'm Into You, включени в турнето "Dance Again", ще чуем на 18 ноември в Зала „ Арена Армеец“.

А ето и един шанс да я видите на живо, и то съвсем безплатно. Единственото условие е да довършите изречението „Музиката на Джей Ло ме кара да...“ в коментар под тази статия.

Регистрирайте се в сайта ни или влезте през фейсбук профила си и довършете изречението „Музиката на Джей Ло ме кара да...“ в коментар под тази статия.

Стартът е на 1 ноември, а финалният ден на играта е 13 ноември.

Ден по-късно на случаен, томболен принцип двама от регистриралите се участници ще получат по един билет за концерта. Анонимните коментари няма да бъдат зачетени.

Латино звездата вече посети 13 държави и изнесе 14 концерта в Европа. Над 235 000 нейни почитатели вече се насладиха на хитовете й.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1036

мария

преди 11 години

музиката и ме кара да се чуствам страхотно ,тя е кралицата на денс музиката

1035

MIMvlaykova

преди 11 години

Музиката на Джей Ло ме кара да ТАНЦУВАМ

1034

marinchetoc

преди 11 години

Не искам да съм банална като другите и ще се опитам да не се повтарям с тях .Музиката и е страхотна, това няма как да се случи без и изпълнителката да има такова влияние .Слушам я от много малка наистина, и я обожавам страхотна е като певица, жена ,цялостно като личност. Музиката и ме кара да се чувствам страхотно. Баладите и перфектно пасват на настроението ми когато не съм щастлива .Как да го опиша-навява ми силни емоции-радост тъга щастие страст разочарование най-вече респект към самата нея;)

fallback