Снимка: X factor
fallback

Джейсън Брад Люис, който стана популярен най-вече с ексцентричния си външен вид и участието си в музикалното риалити Х фактор, пусна новата си песен Goodbye Mr. Noone.

Парчето е създадено от екипа на FORreal Production USA, които са работили с имена като Дженифър Лопес, Гуен Стефани и The Wanted. Сингълът ще бъде издаден също така и на физически носител.

Със заразителната си мелодия песента има всички предпоставки да се превърне в хит и вече се върти по радиостанциите.

Преди броени дни Джейсън оповести, че е заснел и видеото към песента.

Засега имате възможността да чуете Goodbye Mr. Noone тук , а скоро се очаква и премиерата на видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 11 години

Who the F**k is Alice???? А за "парчето" мога да кажа че е точно това - едно парче, а не нещо цяло. Истинските музиканти правят 20 песни и от тях избират 10-12, които смятат, че са най-добри и имат някаква обща линия на звучене и така оформят АЛБУМ. След като той е готов пускат сингъл от него, после евентуално втори и след няколко месеца и целия албум. Българските музиканти правят по един сингъл на година и в него гледат да включат всичко модерно, което са чули и видели някъде. Затова не става..

16

Гюргя

преди 11 години

Първо - тва не е момче, а е момиче. За какво да го оставиме на мира като той сам се бута за своята секунда слава - да понесе всичко, което му носи тя. Пълен некадърник и ***. Уж мъж, пък ми копира Лейди Гага и с това става още по-смешен. Това ще му е кариерата да се порадва. Плюс това да не говорим, че гони 30 - хората тогава си правят бенефиси, той тепърва ще ми стартира - тотален абсурд и недоразумение. България е на такова дередже заради такива ***, които си вярват, че правят шоубизнес

15

aZ

преди 11 години

Пък аз съм от Крушовица и по-големи задръстеняци и навеждачи за *** от петърничани няма. Оставете момчето на мира, интересен е...

fallback