Мадона се вихри на поредния концерт. Снимка: Ройтерс
fallback

Поп-звездата Мадона реши да изрази подкрепата си за президента на САЩ Барак Обама, като изписа името му на гърба си, съобщи bTV.

Мадона демонстрира надписа пред 40 000 свои фенове на концерт в Ню Йорк, който съвпадна с конгреса на Демократическата партия в Шарлът, Северна Каролина. На конгреса Обама получи номинацията на демократите за борба за втори президентски мандат.

„Днес няма да ви показвам задника си. Днес ще ви покажа чувствата си,” каза Мадона пред екзалтираната публиката, след което вдигна блузката си. В долната част на гърба ѝ блесна името на държавния глава на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

обама е тиква

преди 11 години

обама е ***!ромни също !рон пол беше най-големия,за съжаление е аут.спасение вече няма !!

19

Киро

преди 11 години

До Анонимен Толкова си ***, та чак си квадратен, като и други около теб с коментарите си. Пък се мислиш за велик, та чак говориш от името на света! Кух! Квакай си там в чалгата и си друсай *** в опиянението си. Какво знаеш за света, какво и как го разбираш, което си чул..., услуга на себе си ще си направиш да не се изказваш. Мадона е звезда, а ти си просто един *** ***! Ама и няма да ти се случи да си друг, НЕМАААА, НЕМА ДА ИМАШ НАПРЕДЪК В ТОЗИ СИ ЖИВОТ!

18

Анонимен

преди 11 години

и защо това трябва да е новина в бг сайт?

fallback