fallback

Общ преглед

Лейди Гага кацна на летище София с кърпа на лицето. Полетът с частния самолет на звездата закъсня с час и половина заради насрещен вятър.

Световната звезда ще е у нас 4 дни. Концертът й в София е на 14 август в зала "Арена Армеец".

Не знам нищо за България, но се надявам да науча за страната след срещата с публиката и феновете си, каза Гага при стъпването си на българска земя.

Вече стана ясно какви са част от изискванията на Гага, за да бъде комфортен престоят й у нас.

Бекстейджът й ще бъде обзаведен с личните й мебели, лампи и любими вещи. Освен това, термометрите в стаите зад сцената ще трябва да сочат точно 21 градуса.

Личното пространство на Лейди Гага пък ще бъде декорирано с високи бели цветя, предварително избрани и одобрени от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

454

никол

преди 11 години

лейди гага е страхотна тя е малко по различна по стил но ние пак я харесва ме

453

биг

преди 11 години

В един сайт пише,че Лейди Гага е дошла 4 дни по- рано,за да прави запис за новия сезон на ВипБрадър и прословутите двойнички около нея при пристигането й всъщност били Тризначкитеот Благоевград,дегизирани с мисия от шоуто.

452

ник

преди 11 години

Форбс,Топ 10 най-досадни звезди: 1-во м. Ким К. на 9-то м. Лейди Гага. Коментари на гласувалите в класацията: "Чудно защо е чак на 9-то.", "Време е да влезе в яйцето, от което излиза на концертите, никога да не излезе." Това последното и на мен ми е в повече. Занимават ни с вулва, ***, кукла=лавина от глупави новини. Нещо за музика-не. Шапки, обувки, грим, куче. Музика-не. Рокля, месо, чудовище. Музика? Догодина ще е на първо място за най-досадна звезда.

fallback