Богомил е доволен от дебюта си. Снимка: Вирджиния рекърдс

От два дни вече е факт първият самостоятелен сингъл на Богомил "Спри". Талантът, заради когото бяха нарушени правилата на X Factor, остана на второ място в шоуто, но определено спечели симпатиите на зрители и фенове.

Парчето е денс, написано е от немски композитори, но това не означава, че това ще е неговата ниша в бъдеще.

"Смятам, че един изпълнител трябва да предлага песни в различни стилове. Не смятам да се ограничавам", заяви Боги пред Dnes.bg.

За него е важно да не бъде част от изпълнителите, които правят песен веднъж годишно. "Съзнавам, че е много трудно да се създаде едно парче, изисква не само време и идеи, но и немалко пари. Но ми звучи ограничаващо да имам песен на година", смята младият изпълнител.

Още по темата

Той е доволен от дебютната си песен и видеото към нея, надява се да се хареса и на хората.

Факт е, че участниците в чуждестранните издания на формата използват понатрупаната слава по време на излъчване на шоуто и новите им песни, та дори и албуми са готови още с обявяването на победителя. У нас нещата се забавиха с няколко месеца.

"Има много фактори песента да излезе сега. Основният е, че трябваше първо Рафи да представи своето парче, както си е по регламент. Иначе по песента работим от края на април", обяснява Богомил.

Любопитно ни е с какво се е променил животът на таланта за тази повече от половин година, как го приемат в Горна Оряховица - града, в който учи и живее.

"Покрай участието в X Factor бях поизостанал в училище. Учих здраво и си взех изпитите от първия срок. Иначе не смятам, че нещо се е променило кой знае колко в живота ми. Радвам се, че отношенията ми с приятелите са си същите, едно предаване не може да слага някакви пречки между нас. Сигурно има и такива, които ме сочат с пръст и си казват: "Тоя какво ми се прави на звезда", но това са единици и не ме познават", разказва изпълнителят.

Той твърди, че успехът в музикалното шоу му е донесло само положителни емоции и ако има някаква промяна в него, тя е, че е станал по-упорит, по-отговорен и знае какво иска.

А сред неговите желания е да учи и да работи в чужбина. Иска да записва все повече песни, но смята, че най-големи възможности има в Америка. Затова и отсега мисли къде ще кандидатства. За момента му харесва в Горна Оряховица, тъй като е далеч от голямото напрежение в столицата и гледа на работата и учението с по-голямо спокойствие.

Намеренията и мечтите му са ясни, но доколко ще се осъществят, ще покаже времето, а защо не и любовта.

Оказва се, че на Боги му предстои трудна борба, в която SMS-ите и журито нямат никаква роля. Борба за женско сърце и внимание.

"Има момиче, което харесвам. Досега съм правил намеци, сигурно и тя се досеща за чувствата ми, но е време за по-смели действия. Работя по въпроса", категоричен е деветокласникът.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase