39

фен

преди 11 години

Това връзкарче беше набутано във Фактора за сметка на някой по-кадърен от него.Регламента се съобразява с възраста на изпълнителите .Но не би.Като му мутира гласчето няма да може да изпее и две ноти.

38

Vittorio

преди 11 години

Успех на момчето, като за начало не е крайно зле. Има време ще се научи ! Хайде стига сте злобяли драги ми драскачи!

37

Анонимен

преди 11 години

Откъде изскочи този мутант? Кога стана звезда и откога събра толкова фенове във форума?А до промития мозък 50: Ами нормално е да има злоба в България, като налагат тази помия за музика. Ти ако не можеш да уважаваш истинската музика и слушаш каквото ти кажат, не всички сме така.

36

Анонимен

преди 11 години

Боги,ако попаднеш на коментарите тук,не се отчайвай...В България псувните и обидите са част от живота на можещите,защото злобата ни е в природата...За да бъдеш звезда,трябва да си едновременно и мразен и обичан. Имаше една песен,в която се пееше:"Най-мъчно се понася чуждо щастие и чужд успех."

35

Анонимен

преди 11 години

Много радва,този е единственият нов /след 89-та/ български изпълнител,който ме зарибява да му бъда верен фен.

34

до 44

преди 11 години

Наистина е прекрасно и интелигентно дете, дано и аз като учител да имам щастието да обучавам такива прекрасни възпитаници.

33

до 42

преди 11 години

Еми това не е проблем,защото си е световна тенденция-песните днес са продукт,който се употребява за няколко години и се изхвърля,такъв е светът.

32

до Диоген

преди 11 години

Къде са Митко Щерев,Тончо Русев,нали все мърнкат ,че Лили Иванова не им дава пари за песни.Да напишат няколко песни на някой български младеж,защото има много талантливи,но нечути.

31

Анонимен

преди 11 години

Рафи, тафи, боги, гуфи.. хаха какви са тия

30

Учителката му

преди 11 години

Учих Богомил в началните класове цели 4 години. Това е едно прекрасно, талантливо,възпитано и много толерантно момче, на което можете само да дишате във врата и НИКОГА няма да имате и наполовината от неговия успех, нито от неговата полулярност. Ако повече млади хора са като него, светът ще бъде по- красив и добър. Пък вие си плюйте колкото си щете!

29

lego

преди 11 години

Ще кажа само *** песента е много по-хубава от тази на Рафи. А Богомил е далеч по убедителен от напъващият се Рафи. Не забравяйте, момчето е на 15-16 години. Връстниците му пушат иговорят развален български из някой градски парк миришещ на пикня. Богомил продължава да ме изненадва приятно, въпреки че бях и продължавам да съм скептичен!!!

28

до 39

преди 11 години

"Страхливи, злобни и мизерни анонимници" Еди, ти нормален ли си? Ти също си анонимен, а се заяждаш с анонимните.:))) Аман от самочувствието на някакви полу-богове. А като този пубер те кефи отивай и си купи негов диск. Съмнявам се, че ще го направиш. Поредната българска комерсия, която дори няма правото да се нарича музика. Изглежда на *** чалгари и поомръзна чалгата и сега гледат с каква друга помия да им залеят мозъка.

27

еди

преди 11 години

Простаците да престанат да коментират а да си отидат в обора където им е мястото.Страхливи, злобни и мизерни анонимници.Идете да ринете при добитъка.На добър час мило и талантливо момче!

26

Диоген

преди 11 години

Приятна песен - но толкова.За съжаление не разкрива огромните гласови възможности на Богомил.В България има гласовити деца но няма кой да им напише качествени песни.Той е няколко нива над пъпчивия Джъстин.Жалко за талантите ни!

25

Анонимен

преди 11 години

песнички..

24

Анонимен

преди 11 години

Завистливци,големите мъже!!! Какво,искате да псува и да маа салата с ракия като вас ли,за да бъде balkanian macho man,ай се скрийте... и Бийбър и този са прекрасни

23

Арменеца

преди 11 години

Къф е тоя пепи.Рафи е по-талантлив.Арменците сме генетично по-добри в културата и изкуството.

22

Dance

преди 11 години

Парчето е доста добро, а ако го нямаше и това Тик-Так (2:13) щеше да е още по-хубаво. Успех на Боги, има талант.

21

Анонимен

преди 11 години

Много е некадърно това връзкарче!

20

д

преди 11 години

Вижте сега . Не е нужно да оплюваме всичко българско , явно американската и други пропаганди са свършили работа . В никакъв случай не съм му адвокат на момчето , не казвам и , че песента му е хит или кой знае какво и той самият го знае , но не е лоша . Сравнение с онази госпожица Джъстин Бийбър нашият има по-зрял глас и ако беше в друга държава може би кариерата му щеше да е по-голяма . А че връзкарство има в този и всеки др бизнес има - и Тома беше връзкар и Рафи и др.Практика е явно.