Цеца Величкович. Снимка: Булфото
fallback

Временна организация на движението около зала "Арена Армеец" се въвежда на 22 май, съобщават от Столична община.

Причината е концерта на сръбската турбофолк звезда Цеца Величкович.

От 18.30 до 23.00 при необходимост и по преценка на "Пътна полиция" може да се забрани влизането на пътни превозни средства с изключение на градския транспорт по бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и Площадът на авиацията, по проходите от бул. "Цариградско шосе" към Площадът на авиацията, по бул. "Д-р Г. М. Димитров" между бул. "Драган Цанков" и Площадът на авиацията.

От 18.30 до 24.00 ч. всички автобуси от градския транспорт, движещи се по бул. "Цариградско шосе" над Площадът на авиацията ще минават през него и ще спират двупосочно на сп. "Площад на авиацията".

След концерта ще има допълнителни превозни средства за обслужване на зрителите на концерта, уверяват от общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

Марсианец

преди 11 години

Споко и бабави Лили ще си прави юбилея 300 години след 1 седмица ,там!!!

114

до 149

преди 11 години

То вече се чу в Перникистан, земята ни дори протестира против гостуването на тая затворничка в готината нова столична зала.

113

Цица Силиконович

преди 11 години

На посещение в България е рядък вид крокодил от биосинтетична материя. Под определен вид "музикален" съпровод крокодилът издава характерни звуци. Звуците въздействат на определен вид маймуни като ги кара да се кълчат и изчанчват и на свой ред да издават звуци. Експериментът ще се проведе в зала "Армеец". Крокодилът е любимец на най-важната *** в маймунарника. Всички маймуни са поканени за участие в експеримента, за което трябва предварително да си платят.

fallback