fallback

Общ преглед



Не съм правил концерт в София от дълго време и има глад за моите песни. Това обяви Краси Аврамов преди снощния си спектакъл в столичен клуб.

Очакванията му обаче да няма свободни места не се сбъднаха. Около стотина души платиха входа от 10 лева за да видят неговия спектакъл. Сред тях се откроиха и ВИП гости. Посланикът на САЩ Джеймс Уорлик и завърналият се в политиката Жорж Ганчев със семейството си се оказаха почитатели на странния стил на Аврамов - поперата.

Професор Вучков и спътницата му също аплодираха изпълненията му.

Краси Аврамов представи песните включени в новия му албум "Popera Illusion" както и новата му книга "Между два свята", в която акцент е неговото участие на Евровизия през 2009 година.

Гостите чуха и архивен запис на изпълнение на Краси, когато е бил на 7 години, а на видеостените вървяха негови снимки като бебе и дете.

Най-аплодираното парче бе "Illusion", с което изпълнителят участва на Евровизия през 2009 година и предизвика много скандали у нас.

Самата песен пък бе обявена за една от най-слабите в историята на международния конкурс.

Направи впечатление, че на концерта липсваха колеги на Краси Аврамов, като единствено Петя Буюклиева го поздрави с две песни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

ДЯДО ГРОЗ

преди 12 години

ПОНЕ ПРЕЗ ТИЯ СВЕТИ ДНИ ЗАГЪРБЕТЕ ЗЛОБАТА СИ!

60

АЗ

преди 12 години

Защо сме толкова злобни ... Браво на Петя !

59

евавлад

преди 12 години

Видях,че имам един минус към моят коментар,това трябва де е Краси Аврамов !Здравей Красиииии!

fallback