Снимка: Reuters
fallback

В стаята на хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли хилс, където почина певицата Уитни Хюстън, не са намерени наркотици и алкохол, съобщиха световните агенции.

Полицията е открила само лекарствени средства, предписани на изпълнителката от лекуващия лекар.

Според полицията нейни служители са били извикани в "Бевърли Хилтън" в 15.20 часа местно време и тялото e било открито в стая на четвъртия етаж. Смъртта й е обявена 35 минути по-късно.

Причините за кончината се разследват, но няма видими следи за насилствена смърт.

Oще по темата
12 фев 2012 08:26
529

Тялото на Уитни Хюстън е било открито във ваната на хотелската й стая на 4-ия етаж на хотела от служители на "Бевърли Хилтън", съобщи сайтът TMZ. Според една от версиите певицата е починала от удавяне, след като е припаднала при вземането на вана.

Очаква се резултатите от аутопсията да са готови до един или два дни. Официалната причина за смъртта на Уитни Хюстън обаче ще бъде огласена, едва след като бъдат ясни резултатите от токсикологичните тестове. А това по данни на Ройтерс може да отнеме от шест до осем седмици.

По данни на TMZ няколко часа преди трагедията Уитни Хюстън се е чувствала добре. През нощта тя е била с приятели.

Майката на Уитни Хюстън Емили и приятелката й, певицата Даян Уоруик твърдят, че са разговаряли по телефона с Уитни малко преди трагедията и не са установили нещо необичайно. Хюстън се е готвила за партито на продуцента Клайв Дейвис, пише БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

анонимен

преди 12 години

Голям глас,ама пее фалшиво като всички американци наркомани.

35

Анонимен

преди 12 години

За да се оцени нечий талант се иска култура, грамотност и интелект. За съжаление голяма част от коментиращите нямат всичко това. За тези които казвам лека и пръст - присъединявам се към вас. Мисля, че света изгуби много във вчерашния ден. Както и да живее един човек, важно е какво ще остави след себе си, а Уитни остави светла диря ....

34

Анонимен

преди 12 години

naklaniam glava pret pameta na pevicata strahoten glas unikat takiv klas ne se rasta vseki den kat nasti pevici telefoni makaroni akardiyoni geraf tut

fallback