Снимка: Reuters
fallback

Поп дивата Шер организира завръщането си в музиката тази година с турне и първия си албум от повече от 10 години, съобщи Контакмюзик.

Предишният албум на Шер "Living Proof" излезе през 2001 г. Тогава тя обяви, че промоционалното му турне ще е последното в кариерата й.

По късно тя подписа тригодишен договор в театър "Колизей" в Лас Вегас, а миналата година разкри, че работи върху нов албум.

Певицата сподели с феновете си в Туитър, че албумът ще излезе тази година и вероятно ще го съчетае с турне.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

CHER THE BEST

преди 11 години

До анонимчоБраво за този коментар!За всички които проповядат,че когато човек свърши парите е готов на всичко или,че и трябват пари за пластични операции явно не са наясно,че Шер печели по 1-2 милиона само от един концерт.За 3 години в Лас Вегас прибра 180 милиона.Състоянието и се оценява на половин милиард. И докато на нашата прима Лили Иванова и се налага да пее за да може да се издържа,тъй като е с пенсия от 106 лева заради неплатени данъци,то звезда от световна класа като Шер пее защото иска,защото не може да се оттегли от сцената,защото не може да издържи без обичта на феновете си,защото все още на 66 години има в пъти по-хубав *** от някои 30 годишни злобари тук,защото КУЧЕТО СИ ЛАЕ,КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.

25

анонимчо

преди 11 години

За всички които казват че Шер е зле с парите, че е дърта или че няма кой да я слуша...***...аз съм й голям фен и това че е възрастна на означава да спре да пее...има глас има талант има стил и щом прави нов албум...шапка й свалям за смелостта да се изправи срещу такива злобари като вас. Трябва да се молите да имате нейния глас и нейната визия на тези години...

24

Анонимен

преди 12 години

Очевидно днес новини за Ким-чето няма да има , затова пуснаха за Шер

fallback