Деян Неделчев се мисли за много интересен. Снимка: Булфото
fallback

Ако се вярва на поверията, едва ли е добра поличба за българската музика, че навръх Игнажден за пореден път нахлува Деян Неделчев.

Титулуващият сам себе си "Mega pop star" Деян Неделчев ни "зарадва" с поредната си песен и видеоклип, озаглавена "Пътешествие из Азия /С Андрей, Иван & Деян/".

На някой може да му се стори забавно и веселяшко, но всъщност този деградирал през последните години певец ни предлага само и единствено простотии.

Клипът е една гротеска, в която сюжетната линия се изчерпва с някакви опити за хумор с тв водещите Иван и Андрей. Техните лица са сложени на пикаеща статуя, на паметници, на някакви снимки до вожда на Северна Корея и на препарат за унижожаване на хлебарки. Двамата са пресъздадени и като кукли, с които Деян се заиграва. 

Връх на идиотията е "актьорската" игра на самия Неделчев. Нямам нищо против да харесва тялото си, но клиповете не са сайтове за запознанство. Там ако иска да си щрака първичните и вторични полови белези на воля, в тези сайтове може да демонстрира и фетиша си към женски дрехи.

Кадрите, в които язди някакъв мъж на дивана, пък въобще не се нуждаят от коментар. 

Явно заради наближаващите празници Деян е облякъл и костюм на Добрия старец, дано това е само за снимките на видеото. Защото на никого не пожелавам на 24 срещу 25 декември на вратата му да звънне Икебаната по червен костюм, с прашки под него.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

171

sss

преди 12 години

Гнусотия, мръсотия -пту, пту-иван така наречен, андреи и откачалника по един прът по голите им ***.

170

Анонимен

преди 12 години

абе знаете ли човека не е ***...а и не е луд според мен.Гледах го преди време в някакво предаване по тв и ме изненада колко е свестен и какво умение има да иронизира и да се САМОИРОНИЗИРА.. -нещо,което ама почти никой известен в бг не е достоен и достатъчно смел да направи..Аз лично мисля че се гаври доста стабилно с шоу и музикалния елит в родната татковина..

169

DDD

преди 12 години

Оф, тъжна работа. Има хубав глас, а с такива простотии се занимава....Вече съвсем изпростя и не е интересен :(

fallback