Снимка: United Partners
fallback

Най-новото попълнение в програмата на унгарския фестивал Sziget e американската рок група 30 Seconds to Mars.

Това се наложи след като един от основните хедлайнери на феста – Amy Winehouse, отложи своите участия за цялото лято в последния момент и организаторите се оказаха в нелеката ситуацията да търсят нов изпълнител в разгара на най-горещия парти сезон.

Изборът за банда, която да замести Amy Winehouse, се оказа повече от добър.

След невероятния успех, който 30 Seconds To Mars пожънаха на фестивала VOLT – по-малкият брат на Sziget, американците отново ще зарадват фестивалните фенове с разбиващи изпълнения.

Вдъхновени от страхотното си представяне на VOLT, 30 Seconds To Mars се отзоваха ентусиазирано на поканата. “За нас е чест и сме щастливи, че ще имаме възможността отново да се качим на тази сцена!”, коментира фронтменът на бандата Джаред Лето.

Американската рок група, създадена през 1998 г., се очакваше да пристигне и в България в края на юни, но поради независещи от тях причини концертът не се състоя.

Oще по темата
20 юни 2011 13:50
2
26 апр 2011 16:07
3
Сега българските феновете на групата могат да ги видят и чуят на живо на 13 август, събота, на Main Rock Stage на Sziget в Будапеща.

Джаред Лето (познат ни като актьор от “Боен клуб”, “Александър", "Цар на войната", "Реквием за една мечта") и неговата банда могат да се похвалят с три издадени албума - 30 Seconds to Mars (2002), A Beautiful Lie (2005) и This Is War (2009).

Бандата има повече от 3.5 милиона продадени албума в световен мащаб, а видеоклиповете й са гледани от над 100 милион потребители в YouTube.

Песента на 30 Seconds To Mars – From Yesterday, е първият американски музикален видео клип, сниман някога в Китай.

Освен групата, на Sziget 2011 ще свирят още: Chemical Brothers, The Prodigy, La Roux, Skunk Anansie, Hurts, Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs, Kate Nash, Pulp, Deftones, Gotan Project, Empire of the sun, Dizzee Rascal, Interpol, Judas Priest, Motörhead, Горан Брегович и неговия „Оркестър за сватби и погребения” и много други.
На Sziget 2011 ще има и българско участие от страна на Gravity co.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Believer

преди 12 години

А тук кога ще дойдат ... дадохме си парите и концерт нямаше. Не може ли тук да заместят някой ...Баси каръците сме

1

Анонимен

преди 12 години

Sziget е страхотен фестивал! Винаги стават големи купони!

fallback