Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

След като билетите за концерта на шведското поп-рок дуо Roxette у нас бяха разграбени само за 2 дни, организаторите решиха да го преместят от зала 1 на НДК на стадион "Георги Аспарухов”, съобщава mp3.bg.
 
За 29-ти май 2011 г. сцената ще бъде върху пистата с лице към терена и трибуните на сектор А.

Теренът ще бъде покрит и пред сцената ще бъдат подредени столове точно както в зала 1 на НДК, т.е. всеки закупил билет за Зала 1 на НДК ще може да седне на реда и мястото, което е изписано на билета му, без допълнителна заверка.

Хората, които не желаят да гледат Roxette на стадион, могат да върнат билетите си и да получат обратно парите си.

Същевременно организаторите пускат допълнителни билети за места по трибуните на сектор А, като са на цени от 80 и 100 лева.

Концертът на Roxette в София е част от първото световно турне на дуото от 9 години насам, което започва на 1 март в Казан, Русия, и ще обиколи поне четири континента. Догодина на пазара излиза и новият албум на шведите.

Още музикални новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

с.

преди 13 години

Не бъди толкова сигурен,че на мястото на СМЕ щеше да има други!Поне не и в ония години!В България беше мега анархия,мутри и изощо доста кофти действителност!И хората успяха да докарат доста групи!Извинявай,ама СМЕ докараха Скорпиънс още през 1993-та!Когато бяха в зенита си!Вятърът на промяната беше тотален хит все още тогава!И ги гледахме на националния стадион!Да не би да се прави лесно това!Айде стига!

37

Роксетер

преди 13 години

Тя може да е без аналог в София... ( което не значи че е на необходимото ниво обезателно ) , но въпросът не е в това... Въпросът е там ,че СМЕ искат да направят концерт в зала побираща 5000 човека при цифра на желаещите да си купят билет от порядъка на поне 10 000 човека. Това не е ли странно ? Или СМЕ нямат опита да преценят колко човека - почитатели ще има в БГ ? Относно това дали ако ги нямало СМЕ щяли да дойдат металика и т.н. еми все тая ! Ако не бяха СМЕ шяха да са някои други.

36

до 32

преди 13 години

29 май какъв студ бре *** чети преди да коментираш!!!!

fallback