Снимка: bTV
fallback

Няколко месеца след финала на първото издание на риалити шоуто "България търси талант" неговата победителка – Богдана – е готова с първия си сингъл.

Той е написан специално за 17-годишната изпълнителка от Теди Кацарова, която на финала на предаването обяви пред цяла България, че е вдъхновена от страхотния й талант и любов към музиката. Текстът е на Гери Турийска.

В песента с рими и топъл глас се включва и Майкъл Флеминг от фънк бандата Tri-O-Five.

“Всеки от нас” е чувствено аренби парче, което разкрива изцяло красотата и силата на гласа на Богдана.

В него има и лично послание: „Винаги сам мечтала всичко това да ми се случи. Песента е много оптимистична, също като мен.

Аз я пея, за да кажа на хората колко важна е вярата и позитивната нагласа”, споделя певицата.

Oще по темата

Гореща новина е и че вече е готов видеоклипът към нея, създаден от екипа на Маги Халваджиян, като специален подарък от продуцента на риалитито към неговата победителка.

Режисьор е Кирил Киров – Кико, а оператори – Силвестър Йорданов и Кирил Ханджиев. Стайлингът е дело на Кремена Халваджиян.

Видеото преплита романтичен сюжет с кадри на забързани в своето всекидневие хора, готови да се усмихнат въпреки всичко.

Снимките на клипа продължават два дни, като екипът използва различни локации – студийни снимки, приказната атмосфера на бална зала „София” и софийските улици.

Премиерата се очаква до няколко дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Милена

преди 13 години

Нищо лично към тази девойка. Да продължава да се развива и пее. Явно е , че има желание за това. Мисълта ми тук е за това, че ме отвръщава начина, по който се представя нейната история, за да се използва за някаква кауза, в която между другото едва ли някой от нас българите вече вярва, че е толкова благородна за колкото се представя.

7

Милена

преди 13 години

Да чета коментарите и се замислям. Сега някой ще каже , че ние българите можем само да критикуваме другите. Но как да кажеш нещо хубаво за тази статия? Всичко в БТТ беше нагласено и се знаеше кой ще победи. Дори Маги е помислил и за следващия си формат, за да използва историята на " бедното незрящо момиче" докрай. А между другото видях с очите си, че Богдана си вижда и то много добре. Има проблем - да това е вярно, но ако всичко в тази история не беше преувеличено едва ли тя щеще да се класира

6

някой си

преди 13 години

Толкова е слаба тази песен, че просто съм изненадана. Богдана има глас, но за съжеление само толкова. Изобщо не разбирам как се е съгласила да изпее това тъпо парче, което дори не може да се нарече и песен. За визията пък да не говорим. Приличаше с това боне на главен готвач. С две думи пълен провал!!!!!!!!

fallback