8

Милена

преди 13 години

Нищо лично към тази девойка. Да продължава да се развива и пее. Явно е , че има желание за това. Мисълта ми тук е за това, че ме отвръщава начина, по който се представя нейната история, за да се използва за някаква кауза, в която между другото едва ли някой от нас българите вече вярва, че е толкова благородна за колкото се представя.

7

Милена

преди 13 години

Да чета коментарите и се замислям. Сега някой ще каже , че ние българите можем само да критикуваме другите. Но как да кажеш нещо хубаво за тази статия? Всичко в БТТ беше нагласено и се знаеше кой ще победи. Дори Маги е помислил и за следващия си формат, за да използва историята на " бедното незрящо момиче" докрай. А между другото видях с очите си, че Богдана си вижда и то много добре. Има проблем - да това е вярно, но ако всичко в тази история не беше преувеличено едва ли тя щеще да се класира

6

някой си

преди 13 години

Толкова е слаба тази песен, че просто съм изненадана. Богдана има глас, но за съжеление само толкова. Изобщо не разбирам как се е съгласила да изпее това тъпо парче, което дори не може да се нарече и песен. За визията пък да не говорим. Приличаше с това боне на главен готвач. С две думи пълен провал!!!!!!!!

5

Катя

преди 13 години

аз пък мисля, че песента е много хубава и си я запях веднага след първото слушане.

4

0

преди 13 години

Парчето е супер слабо и показва отново основната болест на бг поп - липса на качествени песни/композитори. И кво е това българско RnB...за мен една голяма глупост. Богдана е поредната добра певица която не знае какво да пее...А продуцентките и хептен :)

3

до 1

преди 13 години

Ти също трябва да отидеш на поправителен по правопис. Я си намери *** в изречението.

2

Чоризо

преди 13 години

От тая Кремена Халваджиян и нейния "стайлинг" ми се драйфа като след 2 бутилки водка-менте !!! *** досадната и безполезна ***, мъжа и горкия сигурно се чуди какво да и даде да се занимава, че да не му досажда с прищевките си !!! А пък и тя сама вероятно се бута да "стайлва" всичко дето има за стайлване по продукциите на мъжа и... Ужасна и изключително отблъскваща жена с нулево покритие на огромното си самочувствие !!!

1

Анонимен

преди 13 години

"В него има и лично послание: Винаги сАм мечтала всичко това да ми се случи.".... а редактора - на поправителен по правопис...