Armin Van Buuren с българското знаме. Снимка: Solar Summer Festival
fallback

За четвърта поредна година вчера Armin Van Buuren бе обявен за най-добър диджей в света в престижната класация Top 100 DJs 2010 на списание DJ Mag.

Той пък посочи лятното си гостуване у нас на Solar Summer Festival като най-доброто парти за 2010 г.

Това лято на морския ни бряг над 10 000 родни фенове посрещнаха изгрева в компанията на най-титулувания диджей в света. По време на своя 5-часов разбиващ сет и невиждано мултимедийно шоу, Armin не спря да танцува и да изпраща сърца на българската публика.

А за финал в 7 часа сутринта Armin се качи върху пулта и танцува с българското знаме в ръцете си.

Той сподели адреналина с милионите си фенове веднага след края на партито, като написа в Туитър: "Не знам как да започна, за да ви разкажа колко невероятен бе гигът ми в България.

Всичко беше перфектно. Това е от онези незабравими нощи. Аз пусках 2 допълнителни часа над стандартния ми сет. Какъв заряд! Ние заедно посрещнахме изгрева. Благодаря ви".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 13 години

Изживяването там беше велико,едни ще го разберат, други не,но в крайна сметка, независимо от причините, поради които е казал, че най-доброто парти е било в България, това си е добра реклама и привиличане на още DJ за партита. В края на краищата тук говорим за музика, а не за пропаднала Б-ия и коментари от рода дошъл на уредено, предложили му жени и не вижда мизерията са далеч от артистичния свят. И естествено всички негативни коментари са на хора незапознати с тази музика

14

petq

преди 13 години

трябваше да сте там...няма думи, които да обяснят чувството да си на плажа, пред тази уникална музика..

13

Анонимен

преди 13 години

Армин беше уникален направо се разцепихме до сутринта

fallback