15

Анонимен

преди 13 години

Изживяването там беше велико,едни ще го разберат, други не,но в крайна сметка, независимо от причините, поради които е казал, че най-доброто парти е било в България, това си е добра реклама и привиличане на още DJ за партита. В края на краищата тук говорим за музика, а не за пропаднала Б-ия и коментари от рода дошъл на уредено, предложили му жени и не вижда мизерията са далеч от артистичния свят. И естествено всички негативни коментари са на хора незапознати с тази музика

14

petq

преди 13 години

трябваше да сте там...няма думи, които да обяснят чувството да си на плажа, пред тази уникална музика..

13

Анонимен

преди 13 години

Армин беше уникален направо се разцепихме до сутринта

12

..

преди 13 години

Бях забравил, че има и друго освен "Планета Пайнер".

11

Анонимен

преди 13 години

Ако не му беше харесало парти-то тук нямаше да го спомене и това е.Факта си е факт - от цяла година участия човека се е накефил най-много в БГ и така е с много други изпълнители, тъй като друго може и да не можем, но да се забвляваме определено ни се отдава. И стига сте бутали държавата в тея аргументи. Организацията, публиката и мястото на провеждане са били на ниво и това е. Друго не му трябва за добро участие.

10

Sims

преди 13 години

Anonimen 10 - Според теб защо е пускал 2 часа повече от предвиденото? Дали щото му е било тъпо.Истината е просто- ние българите умеем да се забавляваме. Сега когато буквално всеки един DJ или група има вероятност да дойде в България нищо няма да ни спре да им отдадем дължимата доза почит и уважение :)

9

Анонимен

преди 13 години

глупости на търкалета са това.Вие какво очаквате да напише в туитър след партито? Че е било супер зле ли? Нали това значи да се изсере там дето яде - все пак той зависи основно от приходите от такива партита. Ако ще да му е било супер тъпо - пак ще каже, че е било невероятно. Това са заучени фрази. А колкото до "партито на годината". Цитатът не е точен. Посочил е нашето ИЛИ едно друго в Л.А., което е било пред 70 000 хиляди души. Най-вероятно това са му били двете плажни партита за лятото.

8

HOLLAND

преди 13 години

Tazi novina nasulzi ochite mi. Bravo.Vse voshte ima hora,koito otzeniavat stranata ni. BOG DA PAZI BULGARIA.

7

:)

преди 13 години

Вие сте супер прости и явно си заслужатв мизерията, в която живеете. Човека казва нещо положително, а вие чакате момента да го залеете с помия та случайно да не остане нещо светличко до което някой друг да положи нещо друго положително. Пълни нещастници сте и това ще е явно съдбата на тази иначе прекрасна страна. Нещастни хора нещастна държава. Дано някой ден ви уврът тимбериците.

6

bg

преди 13 години

Чужденците от западния свят, никога няма да кажат публично в медиите или в БГ компания никога няма да кажат "лелеее колко ви е смотана държавата, леле колко е гадно тука". Истината е че в откровени разговори си казват цялата истина, а тя е че ги дразнят много неща тука, даже много повече отколкото нас българите в БГ. Ние просто не ги забелязваме защото сме свикнали с тях. А бе малко като по романа "Цар Плъх" от Дж.Клавел...

5

Анонимен

преди 13 години

Ами нормално, те идват само за една вечер, всико им е организирано, каквото искат им се осигурява, мацки, наркотици. Като царе са си!! Те виждат много малко от заобикалящата ни мизерия, а и не се интересуват от това. Искат да направят яко парти, да изкарат пари и една хубава вечер. Вместо "Само чужденците виждат хубавите неща тук" бих го написал "Чужденците виждат само хубавите неща тук" - и то важи само за тези, които са за кратко тук!

4

==

преди 13 години

Само дето има много по-добри от него, които за съжаление там където трябва да бъдат в тази МАНИПУЛИРАНА класация. Carl Cox, John Digweed, Paul van Dyk, Sasha, Markus Schulz...

3

:)

преди 13 години

до: номер 2А бе хубава държава си имаме и най важното е: можеме да се забавляваме, макар да знаеме, че във всеки един момент някой я скапва!

2

Анонимен

преди 13 години

явно не си излизал от страната, личи ти по тъпия коментар

1

Анонимен

преди 13 години

Само чужденците виждат хубавите неща тук, докато ние постоянно си повтаряме колко сме смотани и зле и накрая само се комплексираме. и вина имат и медийте, които представят почти само убийства, беднотия и трагедии и отделят малко внимание на хубавите неща тук!Не се и съмнявам, че Диджея е прекарал страхотно тук!;)