Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Доскоро светът не я познаваше, а само от април след участието й в телевизионно предаване “Британски таланти”, Сюзан Бойл стана една от най-търсените изпълнителки.

Предстоящият дебютен албум на британската сензация се превърна в най-голямата глобална предварителна поръчка за CD в историята на сайта за интернет продажби Amazon.com, предаде Reuters Life.

Oще по темата

Албумът на Бойл I Dreamed a Dream ще се появи на 24 ноември, съобщи БГНЕС. Това е първият албум на 48-годишната старомодна църковна доброволка от Шотландия.

Албумът на шотландката е не само най-поръчваният в САЩ преди официалното си излизане, но и по целия свят в 14-годишната история на сайта.

I Dreamed a Dream надхвърля рекорда от 2008, установен от Supermarket Fantasy на японската рок банда Mr. Children, за 2007 – на Not Too Late на американката Нора Джоунс и на Never Forget: The Ultimate Collection на британската момчешка група Take That, също от 2008.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ти па се изцепи

преди 14 години

неподготвен...жената е госпожица...ако това ти говори нещо...:)))

13

Стан

преди 14 години

Не знам дали ще ми повярвате , но като бях в Сл.бряг се запознах с сина й. Той ми показа нейна снимка паспортна и личната си карта :) Той ми обясняваше как тя била с отклонения и постоянно изпадала в истерии и той се преместил да живее при баща си. Никога не предполагал ,че има нещо специално което да може да прави. Чувал я как пее , но не обръщал внимание. :)

12

някой

преди 14 години

Жената има страхотен глас,това е.А вие сте тръгнали да спорите за глупости тук.За вашето дете ако говорят с неприязън ,как бихте се почувствали а?

fallback