Снимка: Prime Time studio
fallback

Е, доживяхме!

Неочакваната, но доста добра комбинация между ЛиЛана, хип-хоп ветерана Мишо Шамара, и рап иконата Snoop Dogg вече е факт.

Слуховете за парчето се носят в пространството от месеци, но на 24 април, когато песента ще се появи в mp3.bg, ще чуем с ушите си и крайния продукт.

Името му е Dime Piece и в парчето за първи път български изпълнител записва песен със звезда от световна величина.

Участието на Snoop не е единствената международна намеса.

Музиката и аранжиментът на песента са на Ariel Rodriguez, eдин от музикалните продуценти на R.Kelly. В основата на парчето е сeмпъл от хит на шведска група от края на 90-те.

Текстът е на рапъра от Чикаго Reggie Ruckus и на Snoop Dogg.

Песента е миксирана от Slavic Livins, работил с Бийонсе, Корн, Бритни, Akon, T-Pain, Liquid Soul, R.Kelly, Кристина Агилера, Джил Скор и др. Песента е записана в студио MG Group в Чикаго и в L. A.

И това не е всичко!

Видеото, което също ще се излъчи премиерно в българския музикален ефир на 24 април, е заснето в L. A. от режисьора Morocco Vaughn, снимал клипове на Kanye West, R.Kelly, Twista и др.

Във видеото освен ЛиЛана, Snoop Dogg и Big Sha участва и един от най-близките приятели на Snoop – Dan Magic Juan (познат от клиповете на 50 Cent и Puff Daddy), както и Coldhard от Crucial Conflict.

Историята на колаборацията между изпълнителите започва, когато ЛиЛана се запознава с музикалния продуцент Ariel Rodriguez в Лондон, който й предлага да работят заедно.

Така идва идеята за работата й със Снуп и Мишо и след доста перипетии  Dime Piece вече е факт.

Дигиталната премиера на песента в САЩ ще се състои в началото на юни, а сингълът ще бъде издаден през септември. Тогава ЛиЛана ще гостува и в шоуто на Snoop Dogg по MTV, по негова покана.

През лятото предстои издаването и на видео към ремикс на песента, който в момента се подготвя от един от най-нашумелите DJ на световната сцена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Nqkoq si

преди 15 години

"В основата на парчето е сeмпъл от хит на шведска група от края на 90-те. " Коя е песента? Страшно ми е позната мелодията, а не се сещам .. Някои може ли да ми каже?

35

Васил Митов

преди 15 години

Браво браво на нашите:) Клипчето е свежо като за лятото :) И е гууудд :) успех на нашите :) Друго си е да чуеш от устата на Снуп Доги Дог "България" :) кекек

34

преди 15 години

При DJ Bobo и Ира ставаше въпрос за нещо съвсем различно,дори не може да се нарече дует.Швейцареца беше раздал синбек на парчето до всички страни издаващи албумите му.За БГ това бе и продължава да бъде " Ka Music",по същото време те издаваха и Ира и затова тя записа парчето.

fallback