fallback

Вчера, на 19 декември, се състоя първото у нас парти с дрес-код – Бал в Бяло.

 

Зимният дворец в София бе преобразен с декори, които го превърнаха в снежнобяла приказна парти дестинация.

 

Стотици метри бял плат, гигантски бели балони, сребърни звезди, диско топки, кръгли екрани — така изглеждаше бляскавият фон на залата, в която посетителите започнаха да влизат около полунощ.

 

И макар да не беше задължително, почти всички бяха спазили изискването да бъдат изцяло или поне отчасти облечени в цвета на зимата.

 

Снежанки, ангели, бели пеперуди, цветя и същества от Kосмоса бяха сред най-екстравагантните костюми на събитието.

 

Разбира се, мнозинството бе облечено в удобни за танцуване дрехи в бяло, като най-модерните и стилните получиха специалната награда на организаторите.

 

По-точно - 2 момчета и 3 момичета си тръгнаха от Бала с едногодишен ВИП пропуск за събитията на Метрополис.

 

Разгледай снимки от събитието

 

Партито откриха DJ-ите на Метрополис и след здравата загрявка на DJ Стивън, малко след 1 часа след полунощ, зад пулта застана първият от международните гости.

 

Сирени, силни баси и ускоряващ се ритъм отбелязаха началото на сета на британеца Nick Warren.

 

Той запали публиката с типичен олд-скул прогресив, като многократно започваше от равен ритъм или тон, върху който, с наслагване на елементи, доведе публиката до пълна екзалтация.

 

След него щафетата пое експлозивният италианец Joe T Vannelli, който допълнително разклати прозорците на Зимния дворец с тежкия си, танцувален и мелодичен хаус.

 

Само най-издръжливите останаха за финалния сет на шведската техно легенда SLS, но съм сигурна, че никой не е съжалявал.

 

Разгледай снимки от събитието

 

Виж видео от Бала в бяло:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

White Ninja :)

преди 15 години

Наистина се получи готино парти. Аз лично не очаквах чак толкова много хора да спазят дрескода, но както личи и от клипа сгрешил съм. От организацията обаче има какво още да се желае. Първо според мен партито почна прекалено късно, все пак има хора които ходят и на работа през деня та не могат да издържат чак до 10 часа на другия ден. Според мен от 10 вечерта до 6 сутринта е нормалната продължителност на едно парти. По-дълго е найстина трудно да издържиш (разбира се ако не си взел някакви стимуланти, но има и хора които не желаят да го правят), но както и да е това си е мой проблем и мое разбиране. Иначе май от Метрополис имаха някакъв проблем със звука и половината микс на Ник не звучеше както трябва, за това и много хора покрай мен гледаха малко странно а озвучителите се суетяха около колоните. Също така Ник пуска прекалено кратко, тъкмо беше започнал да се развихря и слезе от дековете. Джо Т Ванели за мен беше разочарованието на вечерта, просто човека не го биваше, има къде къде по талантливи БГ ди-джей та спокойно можеха да ни го спестят. Саймън започна много ъндърграунд и както чувам след това е разбил. Аз чух само началото на неговия микс защото вече бях много скапан, но и това което чух беше достатъчно за да разбера че пича си го бива и то много, дано го пканят пак. На Сандер със сигурност е било супер, съжелявам че не можах да ида и там, но Ник ми е по-любим. И накрая искам да кажа само не приемайте казанато като заяждане, а като градивна критика. Ще се видим на 18 април на същото място, името на госта е PAUL VAN DYK ;)

18

d

преди 15 години

Не отидох защото идеята за дрес код не ми харесва. На метрополис никога не е имало и това ми изглежда на снобарщина тип "Червило". Иначе сигурно музиката е била супер.

17

преди 15 години

mnogo dobro party!:)

fallback