Вече знаете, че след звездите на Buena Vista Ибраим Ферер и Омара Портуондо, у нас ще дойде Елиадес Очоа(10 декември), а след това, на 6 февруари, ще се потопим в изживяването “Live From Buena Vista – The Havana Lounge” с участието на звездите на шоуто Teresa Garcia Caturla и Julio Alberto Fernandez.

Да, поредицата от концерти ще ни остави без дъх и ще накара кръвта ни да кипи, затова чети какво точно предстои...

Неочакван успех, силни емоции, традиционни кубински ритми, дълъг път и симпатични дълголетници – всичко това е част от запазената марка на Buena Vista.

Live From Buena Vista – The Havana Lounge стартира в края на март 2006 г. и от тогава до сега е записало около 400 представления, и то на различно място всеки път.

Изглежда, без да подозира, великият Компай Секундо е начертал пътя на Buena Vista в текста на емблематичната Chan-Chan.

В нея се пее: „От Алто Седро отивам към Маркан, пристигам в Куето и после продължавам към Маяр”.

Няма съмнение, че това наистина е съдбата на пътуващите кубински музиканти – без умора да разнасят по света музиката и енергията си.

И ако си готов отсега да помислиш за необходимото презареждане и разгорещяване през най-студения месец от годината, дойде времето да си купиш билет.

Продават ги на Билетния център в НДК и в мрежите на Ticketstream и Eventim на цена от 20 до 70 лв. (Live From Buena Vista – The Havana Lounge) и на Билетния център в НДК, и в мрежата на Тicketplus - цена от 35 до 80 лв. за Елиадес Очоа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase