Снимка: Орфей мюзик
fallback

Той припяваше You're Beautiful и се събличаше посред зима на нос, врязан в морето.

Обвиниха го, че е лигав, но това изобщо не го впечатли и даже се впусна в див живот с умопомрачителни красавици, след като продаде сестра си в eBay.

После стана мултиплатинен владетел на чартовете с първия си албум, спечели не една награда и се устреми към покоряване на своите върхове с втората си тава.

Да, той е Джеймс Блънт, а турнето му минава през България!

Концертът е плануван за 22 февруари в зала 1 на НДК.

Певецът дебютира през недалечната 2004 и оттогава това име не спира да вълнува феновете по целия свят със своя запомнящ се стил – микс от поп, рок и фолк.

Освен изключителен вокален талант, Джеймс Блънт е и автор на песни, както и доста впечатляващ инструменталист - само част от инструментите, на които свири, са китари и пиано.

Преди да атакува музикалния свят, Блънт, който има сертификат за пилотиране на самолет от 16-годишен, е гвардеец в Британската армия и служи от страна на НАТО в Косово по време на конфликта през 1999.

Там се запознава с хумантарната мисия на Лекари без граници и оттогава ги подкрепя.

След дебютния, мултиплатиненBack To Bedlam, миналата есен Джеймс Блънт се завърна бляскаво с ‘All The Lost Souls’.

Новият албум е записван и миксиран в Ел Ей с продуцента Том Ротрок, работил и по Back To Bedlam.

Някои от парчетата вътре са „тествани” по време на турнето на Блънт през 2006, а именно „1973”, I Really Want You, Same Mistake и Annie.

Зад новия проект стоят и имената на Пол Биърд (клавиши), Бен Кесъл (китара), Малкълм Муур (бас) и Карл Бразил (барабани).

За работата си по него Блънт казва: “След като си продал над 11 милиона копия, знаеш, че вероятността да го направиш отново е минимална. Исках да направя нещо, което наистина харесвам и което ще ме направи щастлив. Беше релаксиращо. Това ще е нещо, което ще покаже моето израстване и развитие като композитор и музикант, ще покаже развитието в личния ми живот“.

Съвсем скоро Джеймс Блънт отново се изповяда пред милионите си фенове със супернов сингъл, а Love, Love, Love, вече е хит у нас и по света.

На концерта в България Джеймс Блънт ще представи както новия материал, така и всички невероятни хитове от предишните си албуми!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

преди 15 години

Егати скучните песни дето ги прави

4

Strong

преди 15 години

...а, и клизма...

3

Dimitar Dimkin

преди 15 години

Браво, с нетърпение чакам!!!!

fallback