Вече всички знаем – концертът на Мадона в Будва ще бъде най-грандиозен, тъй като плажът позволявал най-много свобода да се разположи екипът.

Единственото неясно е какво накара звездата да предпочете да остане три дни в черногорската ривиера.

До този момент поп иконата не пропускаше да се прибира в Париж след всеки концерт от турнето.

Този път тя ще се приземи с хеликоптер на плажа Яз заедно със своето семейство и ще остане в Будва три дни.

"Аз бях на концерта в Цюрих и знам, че Мадона пристигна от Париж в 15,00 часа, а вечерта в 23,00 часа тръгна за летището отново за Париж. Екипът й потвърди, че тя ще пристигне в Будва в деня на концерта, но ще остане в черногорския град до заминаването си за концерта в Атина, което означава до 27 септември", каза директорът на "Комуна" Макс Чавич.

Знае се, че Мадона ще пристигне с цялото си семейство, което е чудесна реклама за града.

"Ще дойдат и нейните деца, така че "Сплендид" (хотелът, където ще отседнат Мадона и семейството й – бел.ред) има готовност за цялата тази лудница. Особено когато се знае колко пари ще остави тук Мадона, защото е известно, че тя самата покрива разходите около настаняването на своя екип”, разказва още Макс.

Освен това директорът дообясни, че забраната да се внасят фотоапарати на концерта важи, но не и за телефони, което позволява на всички присъстващи да запечатат любимите си моменти от концерта на Мадона.

“Очаквам да видя 50 000 мобилни телефони в момента когато започне концертът на Мадона. Това е нормално и сигурно това няма да забраним”, допълни Чавич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase