Снимки: Ескейп
fallback

Като твои добри доктори (или секси-медицински сестри – както искаш) ти предписваме един ефикасен лек за следваканционна депресия този уикенд.

По-точно, става дума за откриването на сезон eсен-зима в клуб Ескейп с грандиозно двудневно парти на 12-ти и 13-ти септември, когато славата зад пулта ще си поделят неустоимият dance шаман Desyn Masiello и словенската тек хаус легенда Valentino Kanzyani.

Честта да открие партито се пада на „Героят на бъдещето“, както наричат Desyn Masiello легендарните Deep Dish и Danny Howells.

Той e добре известен с уникалния си стил на смесване и саунд, прегазващ всякакви стилови ограничения.

Хаус класики, дийп, тек, фънки и прогресив – сетовете ясно демонстрират афинитета на артиста да намира вдъхновение в почти всичко.

Чаровникът с умопомрачителна усмивка и неустоимо присъствие зад пулта често казва: „Чрез DJ-ството превръщам музиката в оргазъм за слушателя“.

Един оргазъм в повече на никого не е излишен, особено, когато се осъществява с възбуждащи, с бавна градация ритми в началото, които те карат да искаш още и още докато не си получищ разтърсващо твърди и експлозивни бийтове към края.

Партито не е а пропускане и започва след 23 часа в петък.

На следващия ден пък, се подготви за пристрастения към музиката и вечно търсещ свежи електронни звуци майстор в смесването – Valentino Kanzyani.

Продуцент, ди джей, издател и ремиксър, той без съмнение е едно от най-горещите имена на словенската музикална сцена, редом с Laibach и Umek.

Ремиксът му на „Outhouse“ за Nathan Fake миналата година превзе първото място в почти всички музикални магазини и се записа гордо на второ място по продажби в Beatport, което го нареди в класациите за DJ-и редом с имена като Chris Liebing.

През последните години Kanzyani се дистанцира от хард техно корените си преоткривайки в замяна по-бавният бийт, който му позволява да смесва повече стилове в един сет – от дийп хаус, през минимал до техно.

Благодарение на това разнообразие от звуци и продукция, Valentino Kanzyani е реализарал ремикси за герои като Deep Dish, Jon Carter, Wally Lopez, Ken Ishi, Carl Cox и може да се похвали с гигове в най-престижните клубове по света.

У нас ще го подкрепят DJ Balthazar и Jack Rock.

Колкото до предстоящото през септември и октомври в Ескейп, очаквай Silicone Soul, Andre Galuzzi, Guy Gerber.

По-нататък пък ще се срещнем отново с Marco Carola, както и с James Zabiela, Josh Gabriel (Gabriel & Dresden), Audiofly, Troy Pierce и кой ли още не...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Mery

преди 15 години

Отивайте да си слушате чалгата и да въртите кючеци, а нас ни оставете да се кефим на партитата. Писна ми от изказвания на хора, които изобщо не разбират електронната музика.

2

babaPEna

преди 15 години

съгласна съм с номер 1..тази музика=наркомания..1 клип не съм видяла от тази музика да не се покаже някой надрусан или да покажат дрога..за нещастие това е истината..

1

kiko

преди 15 години

Не стъпвам тия наркомански мероприятия.Някви изпити "пинчери" с ококорени очи да ми подскачат некоординирано и да въртят кръгообразно пръстчета във въздуха.Не стъпвам.

fallback