Снимка: БГНЕС
fallback

Ето, че отново се случи. Бритни Спиърс направи триумфално завръщане на музикалната сцена.

Певицата спечели три награди от MTV Video Music Awards.

Спиърс бе обявена за най-добра изпълнителка на годината. Освен това получи отличия за най- добър видеоклип на поп песен и за видеоклип на годината за сингъла "Piece of Me".

Досега звездата е била номинирана 16 пъти от MTV video awards, но едва сега печели статуетка от тях.

Звездата не спести и множеството благодарности, които естествено следват след награждаване. Ето и тирадата:

„Благодаря на Бога най-вече заради това, че ме е благословил по този начин, благодаря на моето прекрасно семейство, на двамата ми прекрасни синове заради това, че ме вдъхновяваха всеки ден и на моите фенове, това е за вас. Благодаря ви много“.

Така с хепи енд поне засега приключи “тъжният” период на Бритни, която все пак успя да уреди спора с бившия си съпруг за попечителството на децата им.

В началото на годината звездата бе приемана два пъти в психиатрично отделение на частна клиника.

Съвсем скоро нейната майка обяви излизането на поредната й книга, която разкрива голяма част от живота на Бритни, за което пък певицата обеща, че ще си отмъсти чрез музиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

plamen valentinov st

преди 15 години

ostana da po4erpi :)

20

Мария

преди 15 години

първо мисля,че неможе някой да каже,че Бритни няма гласови данни след като го е доказзала мн мн пъти,това,че е имаа проблеми пречи ли на някой?Това е неин проблем,с който тя се справи.Също не мисля,че песните и са за хора на жузраст 10-16,защото новите и песни са доста по-разллични от предишните и дори мога да кажа,че точно за такива деца не са особено подходящи.Но вс има мнение и има право да го изкаже.Жената просто работи и не задължава никои да я харесва и да гласува за нея,но просто тя е легенда и винаги схте е на върха

19

....

преди 15 години

оо я стига...тая песен на бритни беше харесвана още когато се появи,така че бритни савсем заслужено си спечели тия 3 награди!пък на които не му харесва бритни и песента й piece of me да се изнася!!убеден съм в 1..всеки чалгар е написал колко е противна бритни...я стига а тия чалга певачките да не би да не са толкова скандални бе?!

fallback