И на 50 години Мадона си остава кралицата на попа.

След като направи четири концерта в рамките на световното си турне „Sticky & Sweet“, звездата продължава към столицата на черногорското крайбрежие Будва.

Точно там се очаква шоуто да бъде най-голямо, тъй като мястото на плажа Яз дава възможност на екипа на Мадона да покаже най-красивата и могъща визия. 

Александър Радош – PR и маркетинг мениджър на концерта отбелязва:

"Изпълнението на Мадона на Яз ще се различава от всички останали концерти най-вече заради използваното на страшно много фойерверки.

А именно територията на плажа дава възможност на екипа на звездата да направи истински спектакъл, така че това ще бъде нещо по-различно, по-богато по отношение на предходните й концерти".

Вече са отпечатани допълнителни 4000 билета, от които 2000 за трибуната и 2000 за първия ред.

"Става въпрос за билети, които струват 270 евро, защото първата серия на скъпите билети е продадена, а от най-евтините, тези от по 35 евро, все още има. С допълнително отпечатаните 4000 билети, общо са пуснати 70 000 и се очаква всички да бъдат продадени", казва още Александър Радош.

И докато се говори за големите успехи на Мадона, стана ясно, че освен тях, турнето е споходено и от сериозни скандали.

Част от музикантите, танцьори и сценични работници на кралицата на попа заплашват да напуснат турнето, защото тяхната работодателка ги третира като хора от "втора класа".

Недоволството на екипа идвало от недоброто хотелско настаняване.

Мадона се грижела единствено за 12-те си най-близки сътрудници. В  “златния” списък влизат фитнес треньорът, гримьорът, фризьорът, гардеробиерът, масажистът и лекарят на Мадона.

И така, Кралицата на попа и нейните 12 избраници разпускат в първа класа на самолетите и се глезят в най-луксозните хотели - във Франция - двореца Шато Сен Жанет от ХІ век.

По същото време останалата част от екипа спят в хотел на летището.

Недоволството нарастнало още повече, след като Мадона посетила с частен хеликоптер своя приятел и колега Елтън Джон.

А Радош нямал информация за недоволството на екипа и обяснил, че това са измислици на таблоидите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase