Снимка: jarule.com
fallback

Хип хоп не само от цялата страна, но и от цял свят събра Ловеч на третия ден от Lovech Party Fest 2008.

Ja Rule, Ъпсурт и Лора Караджова се изявиха на сцената, а Мишо Шамара и Конса заедно с цялото им crew бяха специални гости.

Малко след пресконференцията и малко преди концерта на площада в Ловеч, Ja Rule задели време за да отговори на въпросите на колегите от mp3.bg.

Мислиш ли, че хип-хопът умира?

Не, поне докато аз се навъртам наоколо. Ха-ха. Не, човече, той просто си сменя лицата. Сега сме в един такъв период и на много хора им се струва, че е мъртъв.

Как са ти отношенията с 50 Cent напоследък? Не се ли страхуваш някой ден да не те гръмнат?

Не се страхувам от никой и нищо. Само Господ може да ме съди.

Прочетох, че твоите родители не са ти давали да слушаш хип хоп, заради религиозните им схващания...

Това не е вярно. Пълна измислица е.

Още от Ja Rule

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

преди 15 години

черен

17

преди 15 години

Черна ***

16

boom

преди 15 години

истината е че 50 цента му съсипа кариерата, като го обяви за позьор и фалшиф генгста. затова се събраха почти вичките рапъри от NY да пеят с jarule, щото съвсем щеше да западне. 50 цента оцапа реномето на много рапъри и на fat joe опита ама оня е дърто куче в играта, има вече спечелен street respect и не стана работата. ама с jarule 50 си дигна акциите и същевременно изби конкуренцията. ако си спомняте преди да излезе 50, jarule беше много напред и всички го слушаха и признаваха за мн брутален наред с dmx, после изведнъж секна нещо.... затова сега пее с шамара и разни посредствени бг-пикльовци, щото никой не иска да го чуе в usa. това е истината, квото и да я въртим не може да я променим

fallback