Тези, които си спомнят как през 2002 г. Дзукеро изправи на крака всички, дошли на концерта му в София, могат отново да си помечтаят да се върнат там.

Но, всъщност не е необходимо, тъй като италианецът отново ще гостува в столицата ни.

С милиони продадени копия зад гърба си, престижни музикални награди и множество сингли, оглавили световните музикални класации, Дзукеро е готов за следващия си удар на 4-ти май.

Билети за спектакъла все още можете да намерите в Билетен център НДК на цена от 20 до 80 лв.

Концертът ще е част от световното турне на звездата, което представя новия му албум “All The Best”.

Музикантът е спретнал нова, уникална визия за сцена, специално светлинно шоу както и невероятен бенд. На една сцена до него ще застанат David Sancious на клавирите – титуляр в момента на групата Брус Спрингстийн, свирил още с Peter Gabriel, Santana, Sting и Eric Clapton.

Публиката ще се докосне и до звуците на китарата на Kat Dyson, който пък е сред основните китаристи на Prince.

Специално за турнето “All The Best”, освен със световните си хитове, Дзукеро е намислил да отвее публиката и с отлична брас секция, с почетни места в нея за James Thompson (флейта; саксофон), Massimo Greco (тромпет, флигорна) и Beppe Caruso (тромбон, цубтромбон).

Очаква се музикалното шоу, което ще се проведе в Зала 1 на НДК да продължи два часа и половина.

Дзукеро идва и като първи гост на младите таланти в Music Idol 2. Финалистите от шоуто на bTV ще се срещнат лично със звездата, която в специален Master Class ще им даде истински музикален урок, както и напътствия за това какво е необходимо да притежава един млад талант, за да се превърне в международна звезда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase