Тази събота (02.02.2008 г.) в предаването „Всички пред екрана" на Канал 1 стана ясно, че Българската Национална Телевизия официално е сложила забрана за излъчването на клиповете и участие в програмите й (Канал 1 и Сателитен канал TV България) на Любо - бившия вокалист на група Те, отскоро отдал се на солова кариера.

Затова колегите от mp3.bg веднага му се обадиха и го разпитаха за причината за отношението на медията към него.
На въпроса защо е забранен, той отговори: "В момента аз съм черната овца, която все едно е искала да си направи рекламна кампания, отивайки в този интернат".

Любо е бил поканен да участва в предаване на Канал 1, "13+", в което се е срещнал с едно от момичетата в помощно училище-интернат „Васил Априлов” в Тополовград, чиято мечта е била да се запознае с певеца.

След личен разговор на Любо с директорът на училището, Паскал Паскалев, певецът бил поканен да отиде и на следващия ден, за да се запознае с всички деца.

"Те отказаха да снимат вътре в интерната" - каза в разговор с нас самият Любо и добави: "Затова аз снимах с моя камера тези деца, които пеят моя песен и с надеждата да им помогна по някакъв, начин дадох кадрите на BTV."

От Dnes.bg потърсихме за коментар някой от пресцентъра на националната медия, но засега не сме се свързали...

В какво се изразява недоволството на БНТ и ще се стигне ли до съд, четете тук...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase