Поп иконата на световната музика Кайли Миноуг идва в България, съобщи mp3.bg.

Тя ще изнесе концерт на 18 май 2008 г. на стадион Локомотив в София

Билетите за концерта са на цени 40 лв. – правостоящи места и 50 лв. – седящи места. Продажбата им стартира утре, 14 декември.

За най-запалените фенове на звездата в първите дни на касите ще бъдат пуснати промоционални билети на цени от 30 и 35 лв. в ограничени количества.

Организаторите и издателите EMI са подготвили страхотни изненади за българските фенове на Кайли.

Първият щастливец, закупил билет за концерта от касата на Билетен Център НДК, ще има уникалния шанс да се срещне очи в очи с очарователната певица броени часове преди излизането й на сцената на стадион Локомотив.

Следващите десет човека ще получат оригинален компактдиск с най-новия албум на Кайли “Х”.

Билетите могат да бъдат закупени от: НДК – Билетен център – София, онлайн на адрес www.ticketpro.bg , на билетна каса в сградата на Денс център „Син сити” и на касите на Тикетпро България и неговите партньори, както и в музикалните магазини: Вижън, Евро-български културен център (София), Саунд гардън (Бургас), Мюзик център (Пловдив), Млад техник (Сливен), Медуза (Велико Търново)

Кайли Миноуг е една от най-актуалните мегазвезди на световната музикална сцена през последните 20 години.

Кариерата й е една от най-успешните в съвременната поп музика, а в Европа и Австралия тя е се нарежда сред най-известните личности и секс символи на своето поколение.

Най-новият албум на Кайли, супер чаканият десети студиен албум, е озаглавен “X” и излезе премиерно на 26 ноември за Parlophone (EMI). Той съдържа 13 съвсем нови песни, записани в Лондон, Стокхолм и Ибиза.

„X” е първият студиен албум на очарователната дива след ‘Body Language’ от ноември 2003 и включва съвсем нов материал за първи път след компилацията с най-големите й хитове от 2004 „Ultimate Kylie”.

Месеци наред феновете говорят за този проект като за Албумът с още неизвестно име или „X”, така че заглавието се налага от само себе си. Първият сингъл - „2 Hearts” - вече оглави световните и български плейлисти. Самата Кайли е съатвор на много от песните в албума.

През своята забележителна кариера Кайли реализира десет студийни албума, два концертни диска, седем уникални концерта издадени на DVD, два сборни албума – „Greatest Hits” и двойният мултимедиен „Ultimate Kylie”, както и 43 хит сингъла, повечето от които оглавяват световните музикални класации.

Кайли държи рекорда за най-често излъчвана певица в британски и световен радиоефир в продължение на цели 20 години. Магнетичната певица многократно присъства на кориците на едни от най-престижните световни списания като Cosmopolitan, Cleo, модната библия Vogue, Elle, The Face, FHM, Glamour, GQ, Harpers Bazaar, Melody Maker, Music Week, OK, Rolling Stone, Time и много груги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase