Тя може да пее! Снимка: Dnes.bg
fallback

Виж снимки от премиерата на "Без страх" Тези дни излезе новият албум на Невена Цонева, бяхме на официалното му представяне и сме ужасно доволни. Защото най-после имаме повод твърдо и аргументирано да изразим мнението си и да се отървем от всички неразбирателства, които витaеха доскоро във въздуха. Определено доста хора не бяха съгласни, че точно тя трябва да спечели Мюзик Айдъл.

Самите ние не бяхме сигурни, че тя пее най-добре, най-малкото защото в редакцията всеки харесва различно пеене и различни гласове.

Когато се намеси последният кръг на победата, “кючекът” и визията, ние тотално се отказахме да спорим и консенсусът беше заровен редом с томахавката. След това отново се поразцепихме около първата й песен след победата - дуетът със Слави – според някои доста приятен, според други – откровено чалгаджийски. Обаче след премиерата на албума й наистина никой не може да отрече – Невена е прекрасна млада певица с огромно бъдеще и засега - в подходящи продуцентски ръце. И честно казано ужасно се радвам, че най-накрая в българското пространство излезе изпълнителка, която е млада, очевидно добре изглеждаща и която МОЖЕ да пее. Сис сигурност има много като нея. Но важното е, че тя е пред нас. Има нов албум и той е добър, модерен, много поп (без фолк) с елементи на R'n'B. Звучи не по-зле от първите албуми на Бранди или Алия и впечатлява с модерен звук. В него са адски заразителните хитови “За тебе песен нямам”, “Все така”, “Всеки път обиквам те” (feat. Теодор Койчинов) и ужасно впечатляващо изпятата безумно трудна и безумно добра балада “Some kind of miracle”, написана от Даян Уорън. По песните в "Без страх" са работили композитори от цял свят, текстовете са дело на Ваня Щерева, Руши Видинлиев, Ивайло Вълчев и Лора Владова, а музикалният продуцент е Миро Гечев. Самата Невена е една хубава надежда по пътя на събуждането на българските продуценти и осмислянето на правене на музика сред музикантите. Доволни и щастливи, след като ни отнесе на премиерата с глас, пеене, чудесен стайлинг и сценично присъствие, за първи път от доста време спахме спокойни за бъдещето на българския поп. Защото в него има нова звезда. И то от истинските, които се основават не на връзките на PR-a си и силиконови прелести, а на таланта си. Да ни е честита! Невена е на nevena.mp3.bg Можеш да гледаш клипа на "За тебе песен нямам" ексклузивно в mp3.bg. Можеш да си купиш албума й оттук А на 24 ноември (събота) oт 17.00 до 18.00 часа в музикалния магазин Александра Видео Шок на площад „П.Р.Славейков”, Невена ще се срещне с феновете си, и те ще могат да си вземат автографи и да се снимат с нея. Първите 25, които си купят албума й тогава, ще получат и специален подарък от нея. Виж снимки от премиерата на "Без страх"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

katetoo0o0

преди 15 години

vsichko v nevena mi haresva ,glasovi danni,nachina i na oblichane s1shto e dob1r kakvo da govorim nqmam dymi tova e nevena e nomer 1 (party)

29

Veronika

преди 16 години

Devoikata bezsporno moje da pee, a producentite i ot Virginia Records sa izbrali prekrasni pesni. Chuh albuma i dori i da ne e dobyr kato na Aguilera i Britney napravo razmazva vsichki bylgarski albumi, koito syshtestvuvat na nashata rodna skromna scena.

28

преди 16 години

Ако в статията имаше по-малко думички от сорта на "ужасно ", " адски" и "безумно" , щеше да звучи по-добре...

fallback