Концертът в снимки

Първият в историята концерт на групата
Светльо & The Legends разтърси София е петъчната вечер. Той беше нещо като световна премиера на първия им албум - "Булгарно".

Интересът към гологлавият изпълнител и новата ну банда определено беше голям. Опашката пред клуба, малко преди започването на концерта, будеше съмнения дали всички ще успеят да влязат, но в крайна сметка народът се побра, макар да стана малко претъпкано.

Групата не кара хората да чакат прекалено дълго, появи се към 22.00 и откри с една баладка. Подгряващи груп не се забелязаха. После се заредиха веселяшките песни от "Булгарно", леко разредени с някое друго парче от хиподилските години.

 Целият албум беше изсвирен от групата и посрещнат изключително шумно от публиката. Все пак няма какво да се лъжем, "Бате Гойко" отново беше гвоздеят на вечерта, а момчетата изпълниха и песента "Трипер", може би в чест на спонсора - известна марка презервативи.

Нямаше как да се размине без бис накрая, на него групата изпълни
ето това парче. Като концертът беше едно от свежите попадения на есента (може би най-свежото) за българската музикална сцена. Най-радващото е, че клуба наистина беше препълнен, при това само от една банда, и то българска.

Какво следва за Светльо и Легендите сега? Ами както те сами
споделиха пред нас, влизат в студио и започват да записват нови парчета. Преди това ще се появи още един сингъл, чиито клип очакваме до седмица, две.

Концертът в снимки


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase