39

anonimus

преди 16 години

Svetlio and The Legeds - veliki sa!!! A barabanista e mnogo gotin pi4 i mn me kefi

38

morganamaur

преди 16 години

Първо,преди да се отклоня драстично от това,което мисля,искам да кажа,че имам почти всички албуми на НАЙ-ГОЛЕМИТЕ В BG - HIPODIL!!! }{ }{ }{ ;))) и също така искам да кажа,че не успях да отида на концерта им,за което мн ме е ЯД!!! :((( (момчета,нямате ли път към Пловдив? стига промоции само в София:)))и на последно място(но най-важното нещо)- и моя характер и разни др отклонения :))) ,се "оформиха" посредством уникалното и незабравимо "ТВОРЧЕСТВО" :D:D:D на HIPODILISSSIMITE :)))Та така,чета и не вярвам на очите и монитора си! и аз,както още само много малък "брой"(?) ;) осъзнати хора не можах да разбера,защо хората,които са "Против",сасе набутали да пишат коментари тук.Но... всъщност като продължих да чета започна да ми се прояснява... И мога да се опитам да обясня: всъщност тук изобщо не става дума за *** нция,за извращения и тем подобни... Става дума за това(според мен),че даден "вид" коментатори,т.е. от "чалга дженерейшъна",изобщо са се наели с нелеката задача да МИСЛЯТ(?) и (ПРАВО)ПИШАТ(?) ...еми то в крайна сметка си им е вкръвта на "тези" от този "вид" да се бутат все където НЕ ИМ Е РАБОТА!!!...на много хора "ОТ НАШИТЕ" ;) им е ясно,че преобладаващата напаст "ОТ ОНИЯ" са си нагляри до болка;оставете ги да си мислят,че са компетентни по ВСИЧКИ въпроси... НИЕ си знаем,че НЕ СА!!!...и не е нужно заради тях да си правим нерви,нали? P.S.:едно от малкото неща,които успях да схвана от учителката и уроците си по Биология,беше това,че нервите (или по-точно невроните) са единственият НЕ!-РЕПРОДУКТИВЕН орган в човешкото тяло!!! :))) така,че *** ЧАЛГАДЖИИТЕ... и без много нерви спрямо тях!!! ;))))

37

преди 16 години

svetlio e pi4, grupata e veselia6ka, vsi4ko si e to4no, konzterta be6e iak!

36

преди 16 години

28. - 30.09 19:16 - От: АнонименТози субект (Светльо) е с интелект на *** и мястото му е в зоопарка.<---- sa razbiram 4e seki si ima mnenie i si4ki xaresvat razl. muzika i razl. li4nosti no podobni komentari na taq stranica prosto sa nqkak sme6ni.....Svetlio e pokazal 4e e mnogo pove4e ot vsi4ki li4nosti v tazi strana(edno ot dokazatelstvata e knigata mu).Tui kato az sum ot 6taslivcite koito imat 4estta da go poznavat bix kazala 4e vsi4ki obidi nqmat nikakvo osnovanie !!!!

35

Norton

преди 16 години

Какво искат да кажат тези хора!?..... Неможах да разбера!! Гледам тъпо!Хиподил а сега само Светльо са ВЕЛИКИ!!Тея коментари от ДолУ как ги нацапахте другарки и другари? Я си забете на МеСТните творчества идващи насам!

34

Зари

преди 16 години

Че Светльо е кадърен го доказват и албумите и продажбите и концертите и интервютата и текстовете и музиката и всичко което излиза и е излизало с марките Хиподил, Светльо и другите които е изполвал - ФАКТ.А концерта беше супер и който го е пропуснал да съжалява. Песните на албум звучат някак си плахо, докато на концерт доста покачват адреналина..... Най-доброто което е родила България в този жанр!

33

Blah

преди 16 години

Rowena, откъде го избра тва име?(Очаквайте нов епизод "Хари Потър и нелекувания трипер")

32

Blah

преди 16 години

Мда, развращават младите бе, не ги е срам! Аз предлагам да се върне наказанието с чайчето с бучиниш, много било полезно- пийваш и забравяш всякакви мъки, а и не развращаваш.Може и с бром или лупрон също.Мадам Роуина, като за носеща такова име проявявате тъпо мислене. Светльо е интелигентен ***- малко се намират такива. Обратното на Светльо сте вий- хората с мозъчен запек.И кво? В пети клас слушах Хиподил, брат ми и той. Ся сме си с "вишу", не сме пропаднали, учим си и бачкаме ентелегентни професии. Е, полекувахме полови болести, *** то не ходи по гората...за тва си има антибиотици.

31

Eva

преди 16 години

kontzerta be6e iak! be6e veselo i gotino! ima6e razni hora, koito mai se drazneha na tova 4e niakoi gi buta - na tiah 6te im kaja -sledva6tia put da otidat na kontzert na Nikolina 4akurdukova v zala 1 na NDK - tam 6te im e po-spokoino! Svetlio e pi4, koito go otri4a e zabluden tupak!

30

преди 16 години

Абе, Азисе, кво правиш във форума за Светльо? Че и бая мнения си написал, маа ти да ***.

29

преди 16 години

Светла мисъл? - " Междувременно аз действувам по своя система от правила, "дълеч" по добра от законната".Ти си живото потвърждение на това, че в тази *** държава няма управия. След като си толкова смел и открит, моля те, кажи на обикновения български човек, на кого и колко плащаш за да те оставят да действуваш по своята си система от правила," далеч по добра от законната" и всъшност каква е тази система. И ако е добра тя евентуално би послужила на онеправданите и изтерзани хора в РБ или евентуално на Главния Прокурор на Държавата, ако той въобще и изобщо се интересува от това, какво всъщност става в Република България.

28

преди 16 години

Този субект (Светльо) е с интелект на *** и мястото му е в зоопарка.

27

rowena

преди 16 години

По добре Слави или някой като Борис Дали, някой като Графа- те са по малкото зло.Азис е лигльо ;съмнявам се че наистина е гей, самият факт че го натрапва е много странен.Ако някой наистина е такъв по рождение никога не би правил от личният си живот сеир за останалите.Нали точно затова е личен живот!Има максима че всеки което е гей или евреин пробива на пазара и в шоу бизнеса. Някой хора са приели това твърдение съвсем на сериозно и блъфират че са такива без да са.Лошото е че по малките нямат изградени критерий те приемат всичко което им се поднася 1:1Дори нас по големите понякога успяват да ни заблудят ,защото това им е целта.Защото такива са правилата на играта от която наречена шоубизнес от които печалбите са доста големи в противен случай няма да има смисъл да си правят труд да я играят.Проблема е че вредното влиание си оставят изцяло за сметка на по младите и техните родители които ако се противопоставят излизат че едва ли не те лошите.

26

eeasss

преди 16 години

вие сте ненормални бе как сравнявате светльо с чалгарите, какво развращаване ... имам чуството, че тук постват яко NERDOVE

25

gothic

преди 16 години

какво предлагаш като алтернатива? Азис ли?

24

rowena,

преди 16 години

какво предлагаш като алтернатива? Азис ли?

23

gothic

преди 16 години

Петър ли се казваш? Нямаше как да знам, сори! И целях друг...;)

22

olq

преди 16 години

горан,като си толкова грамотен не ми пиши чалгаджий,а чалгаджии.

21

rowena

преди 16 години

Има възмездие за всяко нещо!Глас народен глас божий.... някой ден когато цялата тази помия която ни изливат ще прелее чашата на търпението на хората!Да развращаваш младите това е по глямо престъпление и от педофилията.Много интересно ,защо не се преследва и наказва от закона.Мислите че преувеличавам тогава всеки от вас да си отговори би ли пуснал децата си на концерт на тези извратеняци да ги учат на "култура".При това да ги пуснат сами сред онази *** която харесва това.Защото каквото харесваш и ти си такъв!Аз не се наемам да твърдя дали групата ползва наркотици подобно на много музиканти но те определено са первезници.Ако пък го правятсамо, защото смятата че това е модно за да се харесат на младите толкова по зле.Наясно сме че за възрастта на тинейджърите не е вече подходящо да седнат да четат приказки.Те си имат си свои вътрешен бунт и търсят отдушник за него но да им предлагаш извратеност като култура в толкова уязвима възраст това е зарибяване в който искате смиъл в него го приемайте!

20

Goran Bregovich

преди 16 години

Гледам си подхванал името ми, та и аз реших да "подхвана" ***. ;-)