Поп звездата Пинк няма да изнесе запланувания за днес (неделя) концерт. Вината за това е в здравословното състояние на звездата. Към 16:00 часа в неделя, Pink сигнализирала на организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис, че се чувства зле и поискала лекарска помощ.

Веднага бил извикан екип, който прегледал певицата и поставил диагнозата за остър ларинготрахеит – сериозна инфекция на горните дихателни пътища, която засяга и гласа.

В разговор между прегледалия Пинк - д-р Генов и певицата станало ясно, че тя от 2-3 дена се чувства зле, но й е бил назначен доста слаб антибиотик. Докторът сменил терапията с доста по-силен антибиотик и ударна доза витамини.

До утре организаторите ще имат информация дали здравословното състояние на ПИНК ще й позволи да изнесе концерта си във вторник 3.07.2007г.

Пинк кацна на летище София тази сутрин около 2:30, заедно с екипа си, с частния си самолет. Тя и хората, които пътуват с нея са настанени в хотел Кемпински Зографски.

Организаторите съобщиха, че всички закупени билети за шоуто на ПИНК в София ще важат без заверка! Желаещите да върнат билета си, ще могат да направят това в касите, от които са ги закупили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase