Мариана във вихъра си. Снимка: Булфото
fallback

Снощи се състоя така дългоочакваната промоция на новата песен на Мариана Попова, придружена със стилен, блестящо режисиран клип. В столичния клуб Backstage да уважат  събитието дойдоха много приятели и колеги на певицата.

Песента се казва 'Lejos“ и омайва с автентично испанско звучене, за коeто допринася не само артистичната Мариана.

Всъщност, парчето е дуетно – партнира й големият глас Орлин Горанов. Главната заслуга е на Дани Милев, а в реализацията на проекта участват  Мишо Шишков, Калин Вельов, Мартин Дойкин и аржентинецът Пабло Круз. Получило им се е добре, не можем да отречем.

Както и клипът, и песента, партито също беше приятно. Докато пийвахме по чаша бяло вино, сред по-видните гости мернахме Миро от Каризма, Дичо, Димо от Пиф, новоизгрялата на музикалния небосклон Аксиния, колежката й от Стар Академи Вяра и много други знайни и незнайни имена.

В началото на вечерта Мариана изнесе дълга и прочувствена реч, с която блгодари на всички свои приятели и нацелува половината от присъстващите.

Певицата сподели, че днес лети за Хелзинки, за да подкрепи Стунджи и Елица на „Евровизия“ и... обяви, че е влюбена. В испаноговорящ мъж. Оооооле!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback