Джеси Хюз прилича повече на поддръжник на Джорд Майкъл, отколкото на рок певец. Снимка: Корбис
fallback

Докато всички се питат какво става с новия албум на Guns N' Roses, Аксел Роуз продължава да изнася концерт след концерт и не дава признаци, че тавата ще се появи въобще.

На 24-ти ноември вечерта, на сцената излязла групата Eagles Of Death Metal, която трябвало да подгрява Аксел и компания на поредния им концерт.

Техният стил обаче не допаднал много на публиката. Групата свири garage рок, който е бил на върха на популярността си през 60-те години.

И докато миниатюрна част от публиката откровено се забавлявала с веселата и танцувална музика на Eagles, мнозинството погледнало много скептично на музикантите, които се отличават с леко ироничен и странен стил.

За капак на всичко, когато на сцената се появил Аксел Роуз, той хванал микрофона и извикал:

“Харесахте ли гълъбите на лайняния метъл? Не се тревожете, за последен път свирят с нас.” (Eagles Of Death Metal – Орлите на дет метъла в пр. от англ.)

Така Аксел набързо изритал бандата и то по доста груб начин, а тя трябвало да подгрява неговата група цели 3 седмици.

“Впечатленията ми бяха, че феновете не схванаха шеговития стил на групата... или пък мустаците”, коментира вокалът на Eagles Джеси Хюз.

Най-популярният музикант в групата е Джош Хом - известният китарист и вокалист на Queens Of The Stone Age, който се подвизава на барабаните в Eagles Of Death Metal.

В момента обаче той не концертира с групата, което сигурно е и причината да не ги посрещат много топло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback