Опашката пред Билетния център на НДК и фенката, закупила първия билет и спечелила лична среща с групата. Снимки: Светослав Драгиев/СМЕ
fallback
Опашка с дължина над 100 метра образуваха феновете на Депеш Мод пред НДК, въпреки  студа, снега и силния вятър, в очакване да си купят билети за концерта на легендарната група в София на 21 юни.

За рекордно кратки срокове, около 2 часа след отварянето на касите, евтините 3000 билета от по 25 лева, бяха изкупени и в момента масово се търгуват билети на цена от 30 лева.

Най-големият фен на групата , който спечели среща със самите музикани е момиче от Добрич, което се е наредило пред НДК в 21 часа на предишната вечер съобщиха от екипа на предаването Кречетало. 20-годишната Весела Даскалова прекарала нощта пред НДК в компанията на приятеля си Иво и други фенове. Dnes.bg предположи още миналата седмица подобна атака от страна на феновете за билети.

Репортер на Dnes.bg чака повече от 2 часа и половина, въпреки че по времето, когато се нареди, опашката бе пет пъти по-малка. Към 9 часа билети успяха да си купят хора, чакащи  пред НДК още от 6:30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback