Снимка: Fashion TV
fallback
Култовият ди джей Виктор Калдерон ще бъде специален гост на Фешън партито на 29ти април в клуб “Спартакус”, съобщи Tialoto.bg.

Нюйоркската хаус легенда е най-популярният американски диджей в момента със статуса си на личен ремиксатор на Мадона с над десет хитови хаус версии на парчетата й. Стинг пък влезе наново в студиото за да запише наново вокалите си за неговата денс преработка на “Desert Rose”, защото бил запленен от продукцията му.

Повратен момента за кариерата на Калдерон е появата на Мадона. Един ден телефонът му звънва и от другата страна е именно поп-кралицата, която била слушала албумите му и просто му казва: “Ще ремиксираш ли мое парче?”. Оказва се, че въпросното парче е “Frozen” – първият сингъл от свръхуспешният албум на Мадона Ray Of Light, a версията на Виктор Калдерон получава доста по-голяма клубна ротация от оригинала.

Този успех слага началото на една дълга съвместна работа като често Мадона предпочита версиите на Виктор на собствените й парчета за лайфовете си.

“Виктор Калдерон е невероятно талантлив и винаги ме изумява. Не знам как, но успява всеки път да извади някоя свежа идея. Обичам работата му и обичам да работя с него”, казва самата Мадона.

След такава реклама не е за чудене, че пред студиото му на опашка се нареждат Синди Лоупър, Дестинийс Чайлд, Рики Мартин и Елтън Джон.

Следващият гост на поредицата Фешън партита е лондонската легенда Себ Фонтейн, който ще забие на на 13ти май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback