Кондьо и Азис ще блеснат на наградите на сп. "Нов фолк"
fallback

Ромската поп-фолк звезда Кондьо се завръща на музикалната сцена, след като през миналата година лежа в ареста по обвинения в склоняване към проституция.

Сливенският чалга изпълнител, който нашумя с култовия хит “Доко доко” в края на 90-те, ще се завърне триумфално на тазгодишните награди на списание “Нов фолк” на 28 март в София.

Лидер в номинациите е друг ромски идол Азис. Бъдещият кандидат за депутат получи 12 номинации, изпреварвайки своята колежка Ивана, която бе обявена за певица на годината на наградите на телевизия “Планета”, по-рано този месец.

За пръв път изпълнител, който не е под шапката на “Пайнер”, обира толкова много номинации на сп. “Нов фолк”. На всичкото отгоре ударът за продуцентите от димитровградската фирма е двоен, тъй като половината номинации на Азис са за дуетното му парче “Жадувам” с ДесиСлава.

Русокосата поп-фолк дива, която позира за Плейбой и чиято песен бе замесена в скандала около Евровизия, напусна скандално “Пайнер” преди година.

Новото на тазгодишните награди на сп. “Нов фолк” ще е, че няколко изпълнители се престрашиха да пеят на живо. Сред смелчаците са Ивана, която е една от малкото поп-фолк певици у нас, на които се случва да не пеят на плейбек. Освен нея воля на гласа си ще дадат Глория, Азис, ДесиСлава и Софи Маринова.

С голям интерес се очаква изявата на примата Глория. Певицата успя да отрече слуховете, че си е удължила краката със специална операция. “Това са злобни твърдения на хора, които прекалено много й завиждат”, каза възмутената певица

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback